maanantai 22. heinäkuuta 2013

I 56

Maanantaimenoa, mutta ihmeesti se treeni kulki! On noi maanantait sellasta taistelua töissä. Yrittää vaan JOTAIN saada tehtyä, että aika kuluis, kaikkea pikkuhommaa pois tieltä, muttei oikeen mitään isoa vaan aivot vielä kykene alottamaan.. No siitä oli sitte hyvä ponnistaa treenin pariin :)

25 min Rowing

PullUps

4 reps EMOM 10 min @own weight

StrictPress:

10@20 kg
8@30 kg
6@40 kg
4@45 kg
3@47,5 kg
2@50 kg (WUHUUUU!!!)
3@47,5 kg
.
.
.
10@20 kg

WOD: 10-9-8-----2-1

PushPress 40 kg
PushUps
Burbees

5 min soutu

Soutu oli aika tylsää ja siihen menee hirmusesti aikaa. Tää viikko on nyt tän kierron vika kova (ainoa oikeesti kova...), sit tulee palauttava, missä vedän todella pitkää ja sit vähennetään oleellisesti, varmaan sinne varttiin :) Mutta todella hyvin kasvanu sietokyky, tyytyväinen. Emomi oli ihan eri maasta ku viime viikolla. Kutosen vielä tein unbroken, sit katkoin loppuun asti 2-2. Kaikissa oli suht siisti tekniikka, todella paljon paremmin kulki, ote siis semmonen kivan levynen myötä, vastaotteella en juurikaan tee. Viime viikolla tosin jossain wodissa, ku meni hermo, sillä saa helposti lisää toistoja, mukamas ;)

Wodia ennen mietin, että haluunko hengästyä -> paino 35 kg vai tapella -> paino 40 kg. Ilmeisesti valitsin sitten ton tappelun. Ja se polte olkapäissä, meinas itku tulla. Koska kyllähän toi pyramidi tuntu siellä pohjalla! Ei ehkä niin fiksu valinta. Oli pikkusen huono olo jälkeenpäin, ukot vittuili, että nukuttaako ku retkotin lattialla... Kannustavaa <3 Eka kymppi oli helppo. Ysissä löi ihan kaikki lukkoon.. Seiskassa sain jo taas punnerrukset ja burbeesit ilman (yhtä) taukoa, vitosesta alaspäin sitte kaikki unbroken. Väleissä toki puuskuttelin ja kärsin :) Mutta tossa sitä taas oppii. Että vaikka siihen olkapäähän sattuu kuinka paljon, ni perkele sä pystyt punnertamaan, ei olkapäällä punnerreta. Sen verran se ottaa hittiä, että se sattuu, mutta kyllä se voima tulee ojentajasta ja rinnasta. Se on sitä ittesä psyykkaamista.. Mutta en kai mä kauheen hyvin siinä onnistunu, aikaa nimittäin kulu :D 18 min 40 s, se siitä lyhyesti Wodista. Mihin se kaikki aika muuten katoooo???? Jos on 20 min amrap, ni voi jösses se eka 10 min on hidas, ku toivoo vaan, että se kipu loppuu ja se toka 10 min menee taas niiiiin nopeesti ku yrittääki saada mahollisimman monta kierrosta aikaan :D Ja onkai turhaa sanoa, mitä se kello tekee, ku mennää aikaa vastaan.. Se vetää satasen sprinttiä....

Kivaa alkanutta viikkoa <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti