tiistai 2. heinäkuuta 2013

I 45

Jahas, se oli aika tappoa sitten tänään :D Ja aikaa kulu.. Tosin ku töissä menee siihen viiteen, ni siinä salilla on siinä puol kuus ns. pelipaikalla.. Pakko se on vaan hyväksyä, että menee myöhäseen. Mutta treeni tosiaan tuntu ja usko meinas loppua..

Lämmöt:

Soutu 10 min

4 reps EMON strict HSPU 10 min

DL:
10@20 kg
8@60 kg
6@80 kg
5@100 kg
3x3@115 kg

WOD:
5 rounds

5 DL @85 kg
10 burbees

Loppulämpö 5 min soutu

Voi jumpe! Eka tän treenin älynväläyksistä oli ottaa toi tälle päivälle siirretty HSPU suoralla vartalolle. WTF I have been thinking :D Silmät meinas pullahtaa päästä ja usko oli niin lopussa... eka 7 tais olla unbroken, siitä seuraavat kaks nelosta rikottuna oli 2+2 ja sit tultiin vika just ja just minuutissa ykkösillä :D Käsien alla painokiekot, pään alla semmonen hassu tyyny, mulla hyvää ehkä 3 cm erotuksena 8) Siitä jatkettiin maveen ja kyllä tuntu. Vika oli aika kitkutusta, selkä ei ihan pysyny enää suorana. Nyt  pitää alkaa vähän junnaamaan pienemmällä painolla pitempää sarjaa.

Siitä sitte esiväsytetyllä selällä mulle hyvin henkilökohtaisen legendaarisen wodin pariin. Muistan ekan kerran ku tein tota. Tehtiin 90 kg, sain kaks ja sit tanko ei enää pysyny kädessä. Siitä on asti on kehitetty otevoimaa. Täytyy sanoa, että yhelläkään sarjalla en siihen tankoon ois halunnu tarttua ja selkä oli todella turta, mut suht helposti ne tuli. Mut ne burbeesit, en usko, että sitä päivää näin, ku niistä perkeleistä alan tykätä :D Ne on takuu varman wodin pilaajat :D Ja sen jälki-euforian tuojat ;) No joo, pidin liikaa puuskutustaukoa ennen maveja, jotenki sitä päätä piti vaan keräillä aina. Ekan ja tokan väli oli se pahin, todella iso henkinen lukko mennä takas siihen tangolle, selvästi päässä pitää vielä aika paljon kääntää jotain ruuvia, että päästään siihen kunnon puskemismoodiin. MUTTA, loppu-aika oli siis 6 min 20 s :) Ihan jees, ainaki on helppo parantaa ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti