tiistai 16. heinäkuuta 2013

I 52..

Niitä treenejä, joitten jälkeen ei hymyilytä.. Vois toki hymyillä, treeninä ihan hyvä, mutta ei oo mitään energiaa hymyillä. Loppu, tai kaput, niinku mun jugurtti tänään kaupassa ;)

Pyörä 20 min

Dippi:

5 reps EMOM 9 min @omapaino+killutin+5 kg

Etukyykky:

10@20 kg
8@40 kg
6@50 kg
5@60 kg
3x3@70 kg

Superina:

4x(10 reps GM@40 kg + 10 reps Hipthruster@70 kg)

Vatsat:

4x(10 kierto + 10 rutistus)
4x10 nostot

5 min pyörä

Sellanen. Totesin, että 70 dippiä ei ehkä aja mitään tarkotusta ja iskin tavaraa haarojen väliin ;) Paljonkohan tommonen killutin muuten itessään painaa, koska jotain se painaa ja puhutaan ihan kiloista, ku siinä on se rauta kettinki? Puntarille en sitä viittiny kiikuttaa :D Painona oli 5 kg, se 2.5 kg ois näyttäny niin pieneltä :D Ihan jee se meni, tekniikka pysy suhteellisen hyvin kasassa. Mutta tosiaan tohon ysiin lopetin, sen sain ihan aikarajassa. Mut alko tulla semmonen pieni romahdusriski.. Kuutosen tein vielä unbroken.. Mutta ojentajat tuli kyllä totaalisen tuhottua tossa, aika helposti, ois pitäny katkoa aikasemmin.. Mutta siitä se lähtee, minä, dipit ja lisäpainot 8) Ja toki niin sen pitääki mennä, ku paino tippuu..

Etukyykky oli myös suhteellisen vahva. Oisin voinu iskeä melkeen sen 75 kg tankoon, mut sit oltais kyllä sanottu progressiolle hyvästit. Eli otin rauhassa. Ihan varmasti rupee kunnolla tuntumaan, ku 4x4 ja 5x5 tulee kehiin ens viikoilla. Progression ylläpito vaatii välillä malttia ;) Sit kuritin vielä taka-akselin oikeen urakalla, puristaen. Itku meinas tulla. Vatsat meni harakoille... Ja pyörä ja kotiin :) Hyvin meni, tyttö vaan vähän väsähti.. Kroppa tuntuu suhteellisen hyvin kestävän aminoita, saas nähä millon pääsee mukaan treenin aikana.. Tosin oon aika oksupoksukone, joten ehkä saan vaan haaveilla siitä.. Mut että mä odotan nyt iltapuuroa ja aminoita <3 Mun päivän ehdoton pelastus!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti