torstai 4. heinäkuuta 2013

I 46 eli MY Hundreds

Ah, se on viikko paketissa ja huomenna kohti isoa cityä.. Mulla on ihan kauhee ananaskausi menossa :D Anasta menee niin kuivattuna ku tuoreena. On muuten törkeen hyvää esim lohen kanssa. Mun välipalasnack sisältää munan, macadamia pähkinöitä, kuivattuja banaaneja ja kuivattuja ananaksia, muut ihmettelee, mää naatin :D

Mut treeneissä mä en naattina. Tarkotuksena on tappaa itteni näissä viikon vikoissa treeneissä, mut en mää ihan näin perusteellista murhaa ollu suunnitellu :D Se tuli siinä puol vahingossa..

10 min pyörä
Huolelliset jalkalämmöt

2 reps per leg EMOM Pistols 10 min

WOD:

20 Wall ball Shot @5 kg medicine ball
100 SU
20 Wall ball Shot @5 kg medicine ball
100 PushUps
20 Wall ball Shot @5 kg medicine ball
100 SitUps
20 Wall ball Shot @5 kg medicine ball
100 Burbees
20 Wall ball Shot @5 kg medicine ball

Loppuun 5 min pyörä + venyttelyä + joogaa

Hehe, en siis ole koskaan tehnyt ku yhden Pistolssin vasemmalla jalalla. Tänään sain juonen päästä kiinni, ku käytin pidä toisesta jalkaterästäkiinni-tekniikka. En tienny yhtään, miten noita sitten jaksan, joten lähettiin aika vaatimattomasti liikenteeseen. Mutta tän päivän treeni oli kyllä iso helpotus, koska mun suurimmat möröt on ollu pistols, muscle up ja DU. Nyt niistä on kyllä yks poissa. Helposti meni loppuun asti, ku ei noita toistoja ihan kauheesti ollu :D Mutta vois kattoa tota niin, että yleisesti kropan hallinta ja jalkojen liikkuvuus on menny huomattavasti parempaan suuntaan!!

Sitten tohon wodiin. Voi herttileidi mikä sotku se on :D Ja siinä kesti. Olin niin kuollu lopussa, että en kattonu kelloa. Todella harmi, koska ois ollu kiva saada vertailukohtaa tulevaisuuteen. Mutta ei tossa mitään hauskaa kyllä tosiaan ole. Kaikki wall ballit meni unbroken, koska eihän tota painoa ihan kauheesti ole. Singleissä stiplasin kohdassa 99 :D PushUpit rikoin oikeen kunnolla. 20 lähettiin alaspäin.. aika pitkään pysyttiin kympin yläpuolella. Mutta tosiaan taukoja ihan huolella, jos piiputan mun ojentajan, ni se on sitten siinä. Sit ups rikoin 40 + 35 + 25 lyhyillä tauoilla. Sitte noi burbeesit 20 +20 + 20 + 20 + 10 + 10. Tossa kymppien välissä oli vaan lyhkänen tauko. Hyvin siis kuumotti ja kyllä ihan rehellisesti oli paha olo tän jälkeen. Siitä siis palaria naamaan ja venyttelemään :) Ja hain vähän tuttuja jooga liikkeitä! Hauskaa vauhtelua. Pongasin myös meiän ulkosalin. Jumankekka että se onki hieno!! Tulee tehtyä pyörät kyllä siellä tulevaisuudessa ja samoin siellä pääsee boksaamaan <3 Ne näköalat, jippijaijee!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti