tiistai 9. heinäkuuta 2013

I 48..

Hajoo pää aikatauluihin. Puol neljältä näytti vielä siltä, että kevyesti pääsee lähtemään neljän jälkeen. No, pääsin lähtemään vähän vailla viis.. ja siitä ku kaupat menee kiinni 19.00.. Ni voi taas laskea, kuinka kiire siinä tuleekaan mennä salille ja treenata.. Mutta pääasiat tuli tehtyä :)

Lämmöt:

15 min pyörä

6 reps EMOM 10 min Dip @omapaino

Jalkalämmöt

Etukyykky:

10@20 kg
8@40 kg
8@50 kg
6@60 kg
5x5@65 kg

Superina:

4x(10 good morning@40 kg + 15 soutuvatsa)

1 min plank (vikan vatsasarjan jälkeen suoraan perään..)

Semmonen rykäsy. Jalat oli aika tukossa edellisestä päivästä, ylläripylläri. Ois varmaan voinu vähän venytellä.. Etukyykky jäkitti kunnolla, mutta ylös se tuli :) Tossa varmaan jatketaan progressiota, se näyttää vielä kehittyvän suhteellisen helposti, ni ei kikkailla. Dipit oli tosiaan aika easyt. Mähän muuten ihan ite sotkin tälle viikolla toi dipin ja leukojen paikat, tyhmä minä, ei leukoja soudun kanssa samalle päivälle! Loppuun vähän peppua, ku ei kerran takakyykkyä enää tule. Tekee ihan hyvän kombon tolleen yhessä: etukyykky ja perseliike, rasittuu tasapuolisesti. Vatsat jäi tosiaan vähän vähäselle, piti ehtiä kauppaan. Ei kestäny enää ateriaa pakkasesta, pakko saada jotain freessiä vihreetä :)

Nyt on niin tylsää, töksähtelevää ja sekopaistä tekstiä, että pitää lopettaa :D Huomenna "lepo" ja viikonlopun treeni on jo idean asteella <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti