torstai 18. heinäkuuta 2013

I 53

Sellasta väsynyttä meininkiä tänään. Siinä vittuuntuneena veivasin soutukonetta, kunnes tajusin, että ei perkele, se on perjantai huomenna!! Kohta saa taas nukkua :D Mua oikeesti rassaa noi 06:20 herätyskset, ku nukkumaan ei ikinä kerkee liian aikasin.. Ja lauantaitreenit <3 Mut jotenki elämä on nyt sellasta täydellistä putkielämää. Koko ajan kiire ja mennään tiukan aikataulun mukaan, että ehtii kaiken tehä ja syödä tarpeeks. Ennenkaikkea syödä tarpeeks. Naurattaa itteesäki, että tässä ollaan muka jollain dieetillä :D

Row 20 min

HSPU:

6 reps EMOM 10 minutes

DL:

10@20 kg
8@60 kg
6@80 kg
5@100 kg
2x2@120 kg

WOD:

10min amrap

10 DL@60 kg
10 PullUps with band
10 Angle row@60 kg
10 PushUps

5 min row

Hmm, sellasta. Mavetus kiinnosti ku kilo paskaa. Tein sitäkin lyhyemmän ja toisaalta pahemman. Nyt on alkanu tuntua siltä tän dieetin myötä, ettei uskalla tehä isoilla painoilla, ettei mee paikat rikki. Haistatin tunteelle siis paskat. Ens kerralla pitempää sarjaa vähän kevyemmillä.. HSPU:t meni todella mielenkiintoseks. Unbroken edelleen, eli taukoa tuli ihan kivasti, mutta mikä POLTE. Ja koneessa ei tänään ollu mitenkään hirveesti hiilareita.. Mutta se polte oli todella jäätävä. Ihan ku pahimmin superisarjan jälkeen, me like.. Vaikka saikin irvistellä. Mutta pyrin nopeeseen ja räjähtävään suorittamiseen, niin paljon kipistä apua ku vaan sai. Harjotellaan kohti pitempiä sarjoja :)

Wodi oli aika tappoa. Hirveetä vauhtia siinä ei saanu aikaan, olis pitänu olla eri tanko tohon soutuun. Otevoima oli todella kovilla. Kolme kiekkaa ja hilut päälle (+15?). Punnerrukset helppoa kauraa. Leuat ihan perseestä. Mitä jos opettelis kippaamaan. Kirjotan tän sadannen kerran.. Ärsyttää.. Tai hankkis pienemmän perseen, työn alla :D Mut sellanen treeni, huomista kohti.. vielä pitää keksiä mitä teen. Selän jätän rauhaan, on sen verran väskä nyt :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti