torstai 4. huhtikuuta 2013

I4

Jo paleltaa taas, lämmöt ilosesti heittelee ja uni on mitä on öisin. En tiiä mistä johtuu, varmaan tosta PIENESTÄ stressistä, mikä on päällä. Eteenpäin, ei kai se muu auta. Kaupungin vaihto viikonlopuks, joten ei oo treenejä tulossa. Maanantaina oliski sitte tarkotus laittaa raudat tankoon ja laittaa suonet paukkumaan ;)

Tänään alko muuten väkisinki hymyilyttämään, ku meni salille. Respan mies oli leveempi ku se kuuluisa ladonovi. En rehellisesti tiedä, olenko koskaan nähny noin isoa miestä ilmi elävänä. Offikaudella se ihan selvästi oli, mutta ei missään syöttöporsas kunnossa kumminkaan. Hymyilin varmaan hiukan typerän näkösenä :D Ilo silmälle ;)

Treeninä oli pelleilyä :D Näitä ei oikeesti kannat nyt ottaa liian vakavasti. Pientä rasitusta lihakselle pienellä painolla..

Lämmöt

4x10 julle alas ->kippi -> kyykky ylös with BB 20 kg

Over head squat: 2x10 with BB 20 kg, 5 with BB 30 kg, 10 with BB 25 kg

3x10 olkapää combo with KP 6 kg

3x10 pystysoutu KB 24 kg

3x10 vipunostot sivulle KP 8 kg

3x(10 hauiskäännöt vuorotahti+5 samaanaikaan vastaote+2 eriaikaan vasaraote)

Hyvin meni pumppii hauis tosta. Ihan yliarvostettua toi haukkarin pumppaaminen, toi riitti. Olkapäitä on aina kiva tehdä, ihan jees tuntumalla. OHS:ssa tuli ekaa kertoo nostettua enemmän ku 20 kg (se on ollu rajana tän jalan parantumisen aikana..), mutta emmä jalkaan ehtiny liikaa keskittyä. Ei ollu mankkua mukana, ni sai keskittyä otteeseen ja ihan vaan siihen, ettei se tanko karkaa mihinkään :D Alkusarja oli vähän vanhaa kikkailua, ylllättävän hauska liike ;)

Sellasta tänne iltaan, tänään paisto aurinko täydeltä terältä. Ollu niin paska kevät, ettei mitään rajaa! Jospa se nyt siitä alkas lykkääntyä. Ei sillä, ei tolla jalalla ois vaellettu, ni kelpaa tässä kevättä ja jalkaa odotella :)

Hauskaa viikonloppua kaikille!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti