lauantai 13. huhtikuuta 2013

I 8

Hih, näköjään meni tässä vaiheessa jo numerot sakasin, mutta tosiaan, kasissa mennään. Tänään oli vuorossa etukyykky. Aamulla naamaan puolikas banaani ja kookosrasvaa :D On mulla aamutankit, ei oikeen toiminu, tiedetäänpähän nyt. Pitäs vaan kiltisti herätä tarpeeks ajoissa ja syödä se kunnon aamupala. Näitä treenejä on turha lähteä ihan tyhjällä vatsalla tekemään. Eilinen syöminen tosiaan autto vähän. Mutta aika nopeesti se väsymys sinne jalkoihin iski. Mulla on nyt kunnon rautatankki menossa, toivottavasti alkaa pikkuhiljaa auttaa. Vaikka kuukauden se vähintään vie.. Nää jutut ei hetkessä tapahdu, oli varmaan suhteellisen huonossa jamassa arvot. Mut enää pariin päivään ei oo ollu sitä mieletöntä kuvotusta ja se rautavalmistekki on alkanu maistumaan pahalta :D Pari ekaa kertaa se maistu aivan taivaalliselta :D Jotain oli siis pakko olla pielessä ja pahasti..

Mutta treeninä oli:

Lämmöt: Aerobinen 10 min, boxikyykkyjä, normikyykky, vankikyykkyjä, paljon venymistä, avaavia kyykkyjä..

Etukyykky: 
10@20kg
8@30kg
6@40kg
4@50kg
3x3x55kg

Jalan ojennus, vipuvarsikone:

4x10@20kg

Jalan koukistus, vipuri:

4x10@15kg

Dippi:

3x8@omapaino

Abs:

2x(1min plank with 15 kg + 20 bulgarian bag swing both directions@8kg)

2x20 rutistus with 8kg bag

3x10 jalkojan rinnalla veto roikkuen

Dipistä olin ilonen, ihan vika toisto vikassa sarjassa kirras pahemmin vastaan, muuten oli tosi ok, jesh.. Aloin heti haaveilla lisäpainoista, kuin hienoo se olis :D Minä, joka en pystyny tekemään ollenkaan dippejä.. Ja siis en ole ollenkaan hoikassa kunnossa nyt, ettei mistään sellasesta ole kyse.. Mut no joo, otetaan ihan rauhassa ;)

Kyykky oli vähän pettymys. Se karkaa sinne eteen, mut tohon pitää nyt vaan olla tyytyväinen :) Ihan hyvin se tuntu jaloissaki, mitä sille voi, että on heikko 8) Ojennukset ja koukistukset rutiinia. Vatsoissa ihan kivoja tuntemuksia. Miks ihmeessä se lankku tuntu tänään niin paljon?? Ihme ja kumma. Mut ihan hyvä ja tarkotuksen mukanen setti.

Viikonloppuja, mä lepäilen huomenna, ainaki salista. Jään seurailemaan tän päivän kisoja. Mielenkiinnolla odotan kuvia.. On toi tiedotus aika ala-arvosta. Millonkohan tulee live-streamit, ei varmaan koskaan..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti