perjantai 12. huhtikuuta 2013

I 7

Tänään ei ollu mun päivä. Eilen piti mennä kauppaan, muttan jaksanu.. sitte käviki taas ne klassiset, eli eihän mulla ollu ees puolta siitä, mitä luulin, että jääkaapissa olis.. Tän aamun saldo töissä aamupalaks banaani, omena ja kaks kananmunaa ja yheltä salille.. Jippijaijee.. TYHMÄ. No, tankkasin mäkkiaterian treenin jälkeen (eka palkkari...), saahaan lihat taas täyteen energiaa! Ns. likainen syöntipäivä.. Johan tässä oltiin 4 päivää puhtailla ;)

Treeni ei siis ollu mikään paras, olo aika heikko eikä oikeen maistunu. Mutta tulokset ihan jees, helpommin olis pitäny mennä..

Lämmöt: 10 min aerobinen ja hetkutuksia.. (missä kuula???)

Dead lift:
10x20 kg
10x40kg
8x50kg
6x70kg
5x80kg
4x90kg
3x3x100kg

Kulmasoutu:
4x10@40kg

Penkki:
4x10@40kg

Leuat:
2x3@omapaino
2x5@mustakumppari

Semmonen treeni, tässä vaiheessa nopeesti pois ja palkkaria naamaan! Kädet oli yllättävän hyvässä kunnossa, ni teiän sitte ne leuat tohon perään. Rinta (olkapäät..) otti hittiä treenaamattomana sen verran, etten halunnu lähteä dippiä tekemään, olkoon sen vuoro huomenna :) Loppujen lopuks tossa on kovin vähän sarjoja, mutta mave on aika raskaanlainen liike. Tarpeeks mulle siis. Opettelen edelleen pois tästä botibilterin ajatusmallista.

Luen paljon blogeja ja pistää kyllä hirvittämään toi ihmisten kunto päivää ennen lavaa. Karua kateltavaa, mitään kaunista siinä ei enää ole. No, huomenna sitte täydellimmä lihaksilla, kai?

Viikonloppuja, mun rehtkintä jatkuu huomenna aamulla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti