lauantai 24. elokuuta 2013

I 75

Tänään päivä alko 06.50.. Joo, lauantai, mut halusin ehtiä tekemään muutakin ku treeniä :) Treeni oli todella lyhyt, mutta tehokas. Ei ehkä kaikkein fiksuin eilisen jälkeen, mutta yllättävän hyvin se meni, kivat tuntumat.. Mitään crossfittiin viittaavaakaan ei tänään kyllä treenissä ollu.. Ihan puhdasta jalkataka-akselitreeniä! Muuten, pitäskö boxissa nousta enemmän vai vähemmän? En oo ihan varma, mutta taitaa olla riippuvainen omista heikkouksista. Tänään rupesin nimittäin jo mittailemaan boxin korkeutta, että miten sitä rautaa nousee niin paljon. Mutta vois siitä ehkä pari senttiä ottaa pois, mutta ei nyt niin paha.. Se on ainut tukeva boxi, joten sillä nyt mennään, mutta hiukan jäin nyt miettimään tätä asiaa..

Lämpö: 10 min soutu

Box-kyykky:

10@20 kg
10@40 kg
8@60 kg
4x8@80 kg

GM:
4x10@50 kg + kivoja pumppauksia

Etureisipumppaukset ja kotiiiiiiiiin!!!

Tän lisäks oon ollu jaloilla semmoset 5 h putkeen ja suurin osa ajasta kävelle, kiiveten, portaita yms.. Aiha ei ollu kyllä niin iloinen, mutta tommonen vähän pitempi palauttava lenkki. Pah. Nyt palautellaan, sängyn pohjalla, kova väsy.


Näihin portaisiin moni oikeasti kuoli, tuupertui, menetti ihmisarvonsa, antoi viimein periksi, tapettiin. Perspektiiviä elämään. KZ Mauthausen.  Elämää pitää aina elää historiaansa ymmärtäen ja siitä opiksi ottaen. Pätee kaikkeen. Rauha, maailman kaunein asia. 
Tämä oli minulle toinen keskitysleiri-muistopaikassa vierailu. Sitä tunnelmaa on vaikea kuvailla. Kaikkialla on niin rauhallista, tuuli heiluttaa ruohoa. Kaikki on jollain tavalla kaunista, luonto yrittää korvata sitä pahuutta, mitä ihminen teki. Koko paikkaa tuntuu kuiskivan. Olen vieraillut elämäni aikana monenlaisissa paikoissa, mutta tunnelma, joka näissä muistopaikoissa vallitseen, on erityinen. Kyyneleet vierivät viimeistään, kun astut nimien huoneeseen. Valkoisena hohtavat nimet, nimiä loputtomiin. Ainut, mitä tunnet on suru ja päässä kysymys: Miksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti