perjantai 9. elokuuta 2013

I 65

Möyh! Tänään oli taas niin älyvapaata treenaamista, ettei mitään rajaa.. Selässä meni kaks betonitankoa. Mä en sinänsä saa mitään domsseja mun treenistä, paikat vaan väsyy ja menee tukkoon. Jos teen jotain totaali uutta, ni sit tietty tuntuu mojovasti seuraavana päivän. Esim ku ekan kerran hakkasin säkkiä, huus noi kylkiluitten välilihakset varmaan neljä päivää. Seuraavan kerran jälkeen ei mitään. Ja mä pystyn aina kävelemään portaat alas, ylönpäin mennessä mä vaan väsyn, muttei se satu.. Mutta selkä on siis väsy ja jäykkä ku mikä, eli mun mittapuulla treeni meni perille.. Ja se tieski vähän ongelmia tälle päivälle, mutta koska olen taulapää, tein kaiken niinku suunnittelin, paitsi unohdin liinat kotiin, joten säkki jäi pois tältä päivältä ja tein wodin..

15 min pyörä

Back Squat

10@20 kg
8@40 kg
6@60 kg
4@80 kg
3x3@85 kg

Jalan koukistus koneessa:
4x10 per jalka

WOD for time:

10 rounds:

10 airsquat
10 pushups
10 situps
10 American swings@8kg

14 min 19 s

10 min pyörä

Pitkät venyt

Niin, alotin siis tolleen kevyesti ton takakyykyn kuukauden tauon jälkeen. Mitään tuntumaa en saanu, tekniikka ihan hukassa, selkä jumitti, mutta pakko oli tehdä?? Oi miksi? No ei siinä mitään, paino ei ollu mitenkään kauheen raskas, mutta jotenki pelottavaa tehdä noin puutuneella kropalla, ku ei pysty "ohjailemaan" liikettä kunnolla.. Eka lämmöissä jossain 60 kilon kohalla meinas olla aika tuskasta, ku tuntu että koko kyykkäys on pelkkää pyllistelyä :D Mutta lähti se siitä laskeutumaan..

Tein sitte vähän takareisiä eristävästi kaupan päälle, ni laahaa niin pahasti jäljessä :( Siitä sitte tommonen kevyt wodi, mistä ei mitään lihaskipuja saa, mutta kivasti liikuntaa ja hikeä. Pikkusen ois ollu tahdissa parantamisen varaa, mutta kaikki unbroken. Toi swingi oli todella kevyellä painolla, otin sen mukaan ihan vaan, että sain selkään veren kiertämään.

Toi on muuten semmonen wodi, minkä kuka vaan voi todella helposti tehdä, skaalaa voi polvet lattiaan, jos normaalit kapeen "otteen" punnerrukset tekee tiukkaa. Kyykyssä muistaa pitää polvet ulospäin linjassa jalkaterien kanssa ja tehä kyykyn sinne alle 90 asteen linjaan. Vatsoja kaikki osaa tehä. Ja swingin oi jättää pois, jos ei oo tuttuja, toki voi tehdä myös russianina, se on ehkä helpompi :) Mutta siis tommonen todella perus rykäsy :)

Se on viikonloppu, ei ihan ollu semmosta ihanaa viikonloppuoloa; on niin paljon stressiä, mutta eiköhän tää tästä iloks käänny :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti