lauantai 10. elokuuta 2013

I 66 The Seven

Se oli kuulkaa sellanen treeni, että tuli äitiä niiiiiiiiin ikävä. Ekan kiekan jälkeen en aatellu mitään muuta, ku että mä vihaan tätä lajia ja lopetan nyt tän wodin.. Selkä oli jumissa.. Seittemän kierrosta ja tuo rakas ruumiin osa suostu aukeemaan VIIDENNELLÄ kierroksella. Valehtelematta viimenen kierros seittemästä oli helpoin :D Mutta joku voi miettiä, miks treenat "kipeellä" selällä? Haluan korostaa, kyseessä ei ole välilevy tai muu ongelma. Kyseessä on se, että mulla vaan menee aivan käsittämättömän tukkoon pitkät selkälihakset raskaista maveista. Siis lihas, nyt lihaksella oli ollu lepoa melkein kaks vuorokautta, eli se oli ns. valmis ottamaan jo treeniä vastaan, vaikka onki äärettömän tiukka. Toki painoa oli vaan 77.5 kg, mikä on mulle yksinkertasesti vähän! Mutta siis suurin ongelma ei ollukkaan noi mavet, ne meni aika helposti, vaan thrusterssit. Jouduin vähentämään painoa, tiesin, että alkuperäsellä ois ollu liian isot riskit siitä, että olisin yksinkertasesti saanu tangon niskaan. Ongelma ei ollu kyykky, jaloissa ei nimittäin paljon noi ees tuntunu, vaan se, että ku selkä oli tukossa, en saanu tehtyä kunnon vauhtipunnerrusta sen kyykyn vauhdin avulla. Ja 42.5 kg strickkinä seittemän kertaa on aika paha posti.. varsinki ku se seiska pitäs tehä seittemän kertaa ja siinä välissä pitäs tehä vaikka mitä muuta :D Ja puhumattakaan siitä, että virallisten liikestandardien mukaan liikkeen tulee olla jatkuva kyykystä punnerrukseen.. Muutenhan se on etukyykky + strict press, ei thruster.. Mutta mitä mä sitten tein!?!?! Tein wodin, joka kuuluu niihin wodeihin, joita arvostan mielettömästi! En ota kantaa, onko kaikki se mitä USA tekee oikein, mutta arvostan jokaista, joka teke työtä, jossa on omat riskinsä...

"The Seven"


A suicide bomber killed seven CIA officers and one Jordanian officer at a remote base in southeastern Afghanistan on December 30, 2009 after posing as a potential informant reporting on Al Qaeda. Seven new stars will be etched onto the memorial wall at the CIA where every star represents grieving friends, family and colleagues dedicated to fight against the enemy, forever in their name.
Seven rounds for time of:
7 Handstand push-ups (kipping)
135 pound Thruster, 7 reps (42,5 kg -> 40 kg)
7 Knees to elbows
245 pound Deadlift, 7 reps (77, 5 kg)
7 Burpees
7 Kettlebell swings, 2 pood (24 kg)
7 Pull-ups (own weight, strict)
Voin muuten kertoa, että siinä kesti ja kauan. Muuten omien laskujen mukaan oli oikeilla painoilla, eli 70 prossaa miesten painoista, paitsi ton thrusterin jouduin downgreidaamaan.. KB:ssä oli parisen kiloa kai liikaa.. No joo, muuten wodi oli aika helppo? Toki niitä taukoja tuli, koska yksinkertasesti vaan sattu. HSPU ei mitään ongelmaa, kunnon kipillä vaan; K2E, hyvää settiä, yllättävän helppoa? DL meni, mutta tuntu normaalia enemmän. American Swing oli raskas, mutta aina yks extra alkuun russiania, että kuula oli ns liikkeessä ja sit vaan koko kropan työllä kuulaa pään päälle. Mielestäni ihan hyvällä tekniikalla :D Pull upsit joka sarjasssa 4+3, paitsi vikassa 3+3+1.. Olin yllättäny positiivisesti, mutta koska sitä taukoa tuli kaikessa muussa, ni ehtihän se yläsälkä levätä :) Burbeesit oli kyllä ihan levon kannalta näitten muitten välissä :D Hassua, että noi normi inhokit eli K2E ja burbeesit oli niitä, joissa sai sen hetken levätä liikkeessä :D 
Aikaa kulu alle tunti, päälle 50 min , muistan, että alotin 33, katoin kelloa ku lopetin, mutta ei mitään mustikuvaa mitä se näytti :D Olin ihan piipussa.. Eihän tossa noita toistoja paljoa ole, kai, mutta noi trusterssit vei musta kaikki mehut. Mutta mulle itelleni nää Hero-wodit ei niin niinkää ole siitä ajasta kiinni vaan siitä, että tapellaan se wodi läpi. Monet näistä on helposti yli puolen tunnin wodeja, tää taitaa olla mun elämäni pisin wodi ajallisesti, luulen ainaki..
HUOM!! Ennen wodia on tehty pitkät lämmittelyt: 15 min pyörä, jalkojen ja selän aukaisu patteri, JOKAISEN liikkeen lyhyen progressien lämmittelyt.. Ethän ikinä tee wodeja kylmiltään!! Mä monesti jätän kirjottamatta sen kaiken ylimääräsen lämmittelyn, mitä treenit sisältää, tänään pelkkiin lämpöihin ja kamojen painojen kasaamiseen meni se 30 - 45 min (tätä aikaa ei mitata, joten ei niin tarkkaa hajua, treeni ei ala ennenku kroppa on siihen valmis)!!!! Jos joku siis tykkää ottaa mallia, ni pitäkää tää mielessä! Pysyy paikat ehjinä, esim tänään oli extra paljon touhua pitkille selkälihaksille ennen treeniä! 
Tänään vielä pientä palauttavaa lenkkiä ja huomenna vapaa <3 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti