perjantai 23. elokuuta 2013

I 74

Meinasin jo unohtaa, että tänään taas treenattiin :) Eilen palauteltiin kävelyn merkeissä, mulla on semmonen kina 1h+ lenkura mitä kiertelen heikeena.. Mutta tänään.. Lämmöt tuli pyörän päällä, unohin mankut kotiin ja totesin, että se on sama ne mennä pyörällä hakemaan ku ottaa sitä lämpöä pyörän päällä salilla. Ei se tosin ihan sama ole, onhan siinä intensiteetti hiukan korkeemmalla ku salilla polkee aka liikenteen seissa ja nykii pöksyjä ylös, ettei pärsse näy :D

Leuat:

5 reps EMOM 7  min

Mave:

2x10@20 kg
8@60 kg
6@80 kg
5@100 kg
4x4@110 kg

Kulmasoutu:

4x10@60 kg

WOD 10->1 for time:

OHS@20 kg

One hand TB snatch tolal reps for both hands

RowAbs

8 min ja 19 s??? Ehkä :)

4x10 taljavatsat (Tuntuma vaan paranee!!!)

15 min soutu yhdellä spurtilla 8)

Semmottii! Emomi ei ollu taaskaan mun juttu, mikä siinä nyt on!! Mave oli helppo, ei yhtään joutunu repimään, kaunista suorittamista, vähän kevyemmin siis taas. En haluu sitä samaa selkäsätkyä nyt ku tuli vedettyä sillon pari viikkoa sitten. Kulmasoutu oli aika kivuliasta, ku nahkat pikkusen meinaa rullata.. Ei ne rikki oo, mut pitäs vähän ohentaa, mä oon vaan niin huono kaikissa näissä kauneudenhoitojutuissa :D Eiks tääki mee luokkaan kauneudenhoita ;) Mut kyllä se selkä sai taas tosta setistä kyytiä!

Wodi oli hauska nykäsy. Ei taukoja, jatkuvaa tekemistä ja mahd nopeita siirtymiä. Toi kymppi miinus on siitä kiva, että siinä seiskan jälkeen se alkaa vaan menemään niiiiiin nopeesti. Melkeen jos saa kasin tehtyä unbroken, ne sit tietää, ettei sitä tartte myöhemminkään.. Kunnes se eka kerta tulee :D Mutta tänään siis tykiteltiin menemään. Aikaa tossa menee ihan jo noihin vaihtoihin, lisäks varsinki OHS on aika hidas liike, en haluu, että se paino menee ihan missä vaan tuolla pään yläpuolelle. Painon pidin alhaalla, ku huomenna kyykätään! Pitäs taas kokeilla raskaita OHS; vaikka ne onki aika epämukavia.. Ja raskas ei tarkota tohon hirveesti painoa päälle, se on kumma ku se rupee todella nopeesti tuntumaan..

Vatsat tosiaan rulettaa, kivasti saan nyt tuntumaan, parempi myöhään ku ei millonkaan :D Jos tosta voimasta ois silläki saralla jotain apua? Ja loppuun soudettiin yhellä kovalla puolen minuutin spurtilla, pitihän seki nyt tohon kirjottaan :D Maksimivauhti oli 1.50, wuhuu!! Koko 30 s kevyesti alle 2.00 :) Mä en siis oo mikään soutaja ;)

Semmosta tänään, löysää tuolla aina vaan riittää, mut eihän tässä mihkään oo kiire. Ens kuussa taas laitetaan treeniruuvia kireemmälle, JEJ!! Syödä kyllä ajattelin, siististi, kuhan oon eka tankannu tarpeelliset "ei oo pitkään aikaa sanuu" :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti