tiistai 20. elokuuta 2013

I 72

Tänään päästiin treenin makuun. Tähän väliin on mahtunu kaks iltakävelyä palauttavana sitten sunnuntai aamun. Isot keilat saatiin väisteltyä ja mulla onku onkin aikaa treenata tällä viikolla :) Nyt on nimittäin parisen viikkoa siihen, että mä ainaki periaatteessa menetän vapauteni ja astun ohjattujen treenien maailmana takas!! Jaiks! Miten käy tälle pässinpäälle :D Kyseessä ei ole perinteinen sali, joten saan kivasti rakenneltua itelleni sieltä kombon, jolla porskuttaa eteenpäin. Mutta siitä sitten joskus, kun kaikki varmistuu ja sali miellyttää. Toki perus yliopistoliikunnan sali säilyy vielä ainaski puol vuotta siinä rinnalla ja puhtaan voimatreeni teen varmaan ihan kätevyys syistä siellä :) Ja ihan itekseni, ärrin murrin :D

Tässä siis ehkä enemmän fiilistellaan ku treenataan niin fiksusti :D Huomaa ehkä treeneistä, kröhöm.. Tänään mm. keksityttiin niin olennaiseen ku olkapääpumppiin, hih :P No joo, se oli itseasiassa hauska treeni, pitäähän sinne kalvoihin tilaa tehä, ne on niin pikkuset 8)

15 min soutu

Strict press:

10@20 kg
8@30 kg
6@40 kg
4@45 kg
2@50 kg
1@52,5 kg (PR)
4@45 kg
8@30 kg
10@20 kg

Vipareita sivulle, takaolkapäät, erilasia staattispainotteisia olkapääkidutuksia..

WOD 4 rounds for time:

10 pushups
10 burbee box jumps
10 sit ups

En tiiä, paljon alle kymmenen, oisko 8 min 9 s?? Boxit on aika hitaita.. Vaihde oli vähän ykkösellä, mut kiva hiksa tuli ;) Ja niin, tollanen PR:ki sieltä tuli, aika kiva :) Ja vielä suhteellisen helposti ihan nätillä formilla. Tididiidii :) Huomiseen!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti