tiistai 6. elokuuta 2013

I 63

Ja treeniä, treeniä..  Hikeä, hikeä, hikeä.. Oi miksi täällä on niin kuuma, oi miksi juuri tää kesä on kuumin koskaan? Suolaa ja vettä, niitä on todellaki taas tänään kitattu.. Tossa ylihuomenna mennään sitte 40.. Mut sit pitäs viiletä 27 viikonloppuna.. Mut ei näköjään koko kuussa mennä alle 20, heh.. Tosin eipä sitä vielä voi tietää :) Niin, siis ei tää oo mikään sää blogi, muttakun on niin perkeleen kuuma koko ajan, ettei oikeen pysty mihinkään keskittymään..

15 min pyörä

Leuat

5 reps@ownweight EMOM 7 min + 3 toistoa

Front Squat

10@20 kg
8@40 kg
6@60 kg
4@70 kg
3x3@75 kg

Good Morning

4x10@45 kg

HT

4x10@80 kg

10 min pyörä

Sellasta tänään. Aika väkisin vääntämistä, on tää kuumuus sellasta koulua kropalle, ettei mitään rajaa. Leuat meni 5 asti unbroken, kutosen rikoin 3+2, seiskan 2+2+1 ja sit sain enää kolme seuraavassa.. Hyvin tukotti. Mut ens viikolla uusiks, katotaan miten painoleuat vaikuttaa asiaan, tosin tiedä sitä, saanko niitä yhtään :D

Kyykyt oli kyllä kovia, aika miten sitä nyt sanois... Todellaki toivon, ettei ens viikolla ois ihan näin kuuma, noihin tarvitaan vähän enemmäm terässä oleva kroppa! Mutta ylös tultiin ja alas mentiin, eiks se oo tärkeetä, ens viikolla uusilla kujeilla ;)

Apuliikkeinä sitte vanha kunnon GM ja HT, tällä kertaa erikseen. Kivasti väsähti takapuoli ja turpos.. Pitäs joskus mitata toi ahteri ennen treeniä ja treenin jälkeen, väitän, että siinä on "pieni" ero ;) Joo, ehkä en koskaan sitä tee, kuhan nyt vaan tulis voimaa lisää.

Kahtellaan!! Huomenna vapaapäivä, aattelin kävellä jos sää sallii ja sit uimaan kylmään jokeen, uik, uik <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti