sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

I 43..

Nonni, siitä se viikko lähti käyntiin, sunnuntaina :) Ihan kiva, todella kompakti treeni tuli vedettyä, aikaa meni siinä aika tarkalleen tunti, ehkä viis minuuttia yli.

Lämmöt:

Soutu 10 min
Pyörityksen

Leuat:

3 reps EMOM 10 min@omapaino

Pystypunnerrus:

10@20 kg
8@30 kg
6@40 kg
4x4@45 kg

WOD:
3x
50 single under
10 pushup
10 air¨squat
10@30 kg press

Loppulämpö:

Soutu 5 min

Jaha, että sellanen treeni. Miten tota purkas. Soutu tuntuu ihan suhteellisen hyvältä. Leuat oli taas yks ahaa elämys, koska eihän emom tarkota, että siihen ne toistot pitää tehä unbroken, vaan että edellinen toistomäärä on aina täynnä, ennenku minuutti loppuu. No, mä tein kolmosella ja suhteellisen hyvin arvioinkin sen, just ja just unbrokenina tuli kymmenes kolmosten sarja. Eli vielä on matkaa. Mut ens viikolla sitte tehään nelosilla, ja tuskin unbroken, epäilen vahvasti.. Pystypunnerrus oli rankka, ei se mitään herkkua ole. Mut runtataan, runtataan. Kyllä sitäki pitää saada vähän nousemaan tai ainakin pysymään samassa. Wod oli todella hauska. Aikaa meni aika tasan 4 min. Tän viikon meinaan tehä tollasia pieniä rykäsyjä, jossa ei tuu ollenkaan taukoja, vaan siirtymät liikkeestä toiseen. Ehkä mä treenaan tässä vähän päätä ja tietty rakasta hengityselimistöäni, koska kyllä siinä hyvin lähtee keuhkot kierroksille ihan neljässä minuutissa :D Mutta rasittavuudessaan wodi ei missään nimessä ollu paha, eikä se ole tarkotuskaan. Voitte muuten arvata, mikä on maastaveto wodi.. En ota tän vuoden lyhyttä, vaan historian havinaa. Kerran oon sen tehny syksyllä ja paljon on hampaan kolossa :D Ah, mä oon aika fiilareissa. En tosin ollu ku toi wodi loppu, olin lähinnä, että taasko tää helvetti alkaa ;) Tosin helpolla vielä päästiin, loppuviikkoa odotellessa...

Ruoka maistuu hyvältä eikä hirvee nälkäkään ole! Eikä se toki ole tarkotuskaan. Keittelin bataatteja seittemälle aterialle, vihannseksia tuli uunissa oisko ollu kuudelle.. Pakkasessa on ainaki kaks kanasettiä ja oisko neljä jauhelihaa.. Helpolla pääsee ens viikon, mut tiedän, että en ees todennäkösesti jaksais kokata :)

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille <3 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti