perjantai 7. kesäkuuta 2013

I 35

Ihan loppu ja rätti :D Normi perjantaita pitempi päivä töissä kruunas tän 10 h työpäiviä viikon ja ja.. ja ne treenit ja ne EILISET treenit. Mulle mave on ehdottomasti pahin liike palautumisen kannalta. Se vaan vie mehut tästä pikku kropasta. No tänään jo hetken ajattelin, että jos sitä vaikka jättäis treenin kesken, ku on niin poikki, no, tein sitte päinvastoin :D Eli tyhjensin kropan lopuks. Tässä meni nyt 7 päivää 100 % puhtaalla ruualla ja tänään ns. varmistus, että energiaa riittää, eli to the McDonalds :D Aika hyvin oon kyllä saanu syötyä, mutta aina on parantamisen varaa energian saannissa. Ja jos joku ei ole vielä huomannu, vaikka mä syönki suurimmaks osiks inho puhtaasti ja joskus jopa tylsästi, ni kyllä, minän syön myös mäkissä ja rakastan suklaata. En usko, että koskaan tulen sanomaan, että hyi mitä moskaa. Kroppa kestää sitä moskaaki, kuhan perus runko on kunnossa! Ei vielä puhuta siitä dieetistä, mun sydän itkee jo verta..

Ja treeninä oli tänään:

Lämmöt: 

3x(50 single + 10 air squats)
Jalkatreenilämmöt ja avaukset

Front squat:

10@20 kg
10@40 kg
10@60 kg
3x3@65 kg

Jalan ojennus, vipuri:
4x10@10 kg

Jalan koukistus, vipuri:
4x10@10 kg

Abs:

3x(bulgarian bag @8 kg spin both directions 15 + 20 CF sit up + 15 crunch@8 kg)
3x(10 push ups on bag + bulgarian bag @8 kg spin both directions 10) Without breaks, against time.. + 20 CF sit ups in the end
2x10 slow straight foot rise from the floor to 90 degrees towards the roof (shoulder stand..)..

Että sellasta, hyvin sain sykkeet ylös ja hien virtaamaan lopussa. Vielä hiukkasen venyttelin ja sit palkkarin pariin. Nyt on masu täynnä (roska)ruokaa ja mieli hyvä. Huomenna pienen reissun päällä, kutsuu vähän isompi City :) Maanantaina viimeistään palataan taas treenin pariin, jos ehtii nukkua ja syödä, ni ehkä jo su, sali pidens aukioloaikoja :)

Hauskaa viikonloppua!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti