sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Sunnuntaita ja nostoja..

Vietän lepopäivää.. Kävin tunnin kävelyn heittämässä, tukevasti fleece päällä. Ihmettelin ku ihmiset loi vähän pitkiä katseita. No, hiki alko virrata ja joo, tuolla taitaa olla lämmintä 20 ja yli, aivan fantastinen auringonpaiste! Kevät <3 Takki lanteilla ja naatiskelua.. Mä oon ehkä vähän liikaa vielä talvi moodissa..

Keräilyruokaa jääkaapista: Oliiveja, puolikas avocado, omena, päärynä, paprika ja naudanlihaa noin 200 g :)
Eilen oli kisat ja nyt taitaa olla se aika vuodesta, ku ei kisanneilla on lupa vaan kehua, koska ne ei oo ite ikinä lavalla ollu? Avaan kuitenkin yleisellä tasolla hiukan sanaista arkkuani. Taso ei musta ollu kauheen kummonen? Säväyttäjiä mun silmään oli bikini -168 voittaja, melkeempä ainoona bikinissä.. Sitte CBB-junnut, huikeeta arvottamista ku kokoeroa on pojilla ku muille jakaa pituuden puolesta, sijat ois voinu mennä kummin päin vaan, nyt näin.. Utti oli pehmee, mutta jos se tällä kertaa päästettäis sinne arvokisoihin, ni? Fitneksestä ois kiva nähdä vaparit, en oo varmana ainoo, joka niitä kaipailee? Missään ei tunnu olevan, tai sit mun puusilmät ei vaan nää.. Ihan kivan näkösiä bodareita, ainaki kuvissa Mursulla on käsittämätön helppous niissä poseerauksissa.. Me like! Toki se toinen heppu oli isompi, mutta sen näkönen, ettei ois voinu vähempää napata siellä lavalla oleminen... BF meni jotenki vähän ohi.. Mutta se siinä lyhykäisyydessään, en sen pitemmin jaksa ruotia..

Mitä sitte sunnuntain iloksi? Laitetaan nyt eka linkki tonne Pakkiksen galleriaan, jos joku ei sinne vielä oikeesti ole tietään löytäny... Pakkikselle pitäs myös illalla tulla Miken ja Mikan kommentti-pod-cast kisasta, varmasti mielenkiintosia pointteja.. En sitte tiiä, käsitelläänkö pelkkä Bodaus ja CBB, niinku Nyyssis teki omassa blogissaan :D

Pakkiksen Galleria...

Sitte jos jotain kiinnostaa hiki ja huohotus, ni Mikko Salon tekemässä 13.5 Openissa.. Nautin varsinki noista suomenkielisistä kommenteista sinne väliin..

Mikko Salo 13.5

Ja lempi Bloggarini, ajattelua peliin taas vähän..

thechrismooreblog


Viikonlopun herkkuja: Kanaa 180g, nelisen mansikkaa, puolikas avocado, fetaa, vihreää salaattia alla ja paljon :D Voin muuten myös kertoa, että toi lautanen ei ole mikään pieni.. Oli kiva mussuttaa <3 
Huomenna treeniä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti