maanantai 22. huhtikuuta 2013

I 13

Siinä meni vikan viikon eka treeni. Ihan kiva tuntuma, muttei mikään maailman paras. Punnerruksissa sain ihan tosissani psyykata itteäni, enemmän se oli uskosta ku voimasta kiinni. Huomaa kyllä hyvin, kun salilla on oikeen vilinää, ni se omaan treeniin keskittyminen vaatii todella paljon. Yksin ku on, ni mikä siinä on päristellessä ja läpsytellessä, mutta noin ison yleisön, mitä se todellakin on, edessä se on aina vähän hämmentävää :)

Kesä on todellakin tulossa, salilla pumpataan olkapäitä ja habaa niin perkeleesti. Vaikka pitää kyllä antaa tunnustusta tolle salille, siellä on porukka oikeesti hyvässä kunnossa todella isolla prosentilla, toki osa taitaa olla liikenteessä voisilmällä. Ja jotkut tekee jopa jalkoja :D Mä oon ite ehkä vähän pullero siellä muitten joukossa, thihhii :)

No tää kuva ei kyllä oikeen piristä, mutta olkoon esimerkkinä huonosta blogikuvasta :D tänäänki meni aika samanlaista settiä: eli uunijuureksia/kasviksia ja uunikanaa, niin perushuttua ku olla ja voi :)


Mut treeni oli:

Lämmöt:

Aerobinen 10 min, keppihinkutusta ja liikeratoja..

Snatch: 

4x10@25 kg (helppo)

Clean: 

4x8@35 kg (kova tempo)

Strict press:

10@20 kg
8@25 kg
7@30 kg
6@35 kg
5x5@40 kg (eniten tuntu vatsalihaksissa, niinpä niin, sitä keskivartalon hallintaa..)

Leuat:

4x3@ omapaino (joka taitaa kasvaa koko ajan :D )

Dippi:

4x8@ omapaino

Semmosta! Ilta palauttelua ja huomenna duunista taas suoraan treenii.. Ja se onki pahemman luokan treeni, tarjolla jalat tuskallisemmalla tavalla eli takakyykky <3

Ihanaa alkanutta viikkoa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti