maanantai 15. huhtikuuta 2013

I 9

Jippijaijee, tänään oltiin treenaamassa taas.. Tänään on ollu huono päivä noin muuten, vituttaa ja syön mitä sattuu, onneks se ei tälleen "massakaudella" oo niin vakavaa. Kuhan menee oikeen ruuat sisään (enough proteins), ni se mitä siihen menee plussana joskus, ni ei oo ihan niin vakavaa :) Kauhulla odotan dieettiä, ku ei oo enää niin sinnepäin vaan..

Treeni oli:

Lämmöt:

aerobinen 10 min

Kepin kanssa liikeratoja ja lämpöä..

Snatch:

4x8@20kg

Clean:

4x8@30 kg

Strict Press:

10@20kg
8@30kg
6@35kg
5@37.5kg
4x4@40kg

Leuat:

4+4+4+2-4@Omapaino

Dippi:  

3x8@omapaino

No joo, mitäs tossa. Tekniikka ihan perseestä, edelleen, hiotaa, hiotaan, ehkä se joskus napsahtaa taas paikoilleen. Punnerrukset oli ihan jees, ei mikään paha, kyllä se 5x5 tulee tolla samalla painolla <3 Sitte leuat, meni kolme niin helposti, että otin neloset, vikassa loppu voimat ihan täysin :D Mutta tosi kivasti tuli noi kolme ekaa. Dipit ei ollu ihan niin kivoja ku viimeks, mutta ihan jees.

Tänään maailman isoin mies oli tekemässä saliohjauksia. Mulla meinas keskittyminen mennä, mutta kyllä se saatiin siitä kasaan. Salin omistaja tuli kyselemään, että mitä varten mä oikeen treenaan.. Elämää :D Itseäni ja unelmiani. Välimenokaudella ;) Se on ite botibilteri, ihan mallikas mamma, ikää jossain karkeesti arvioiden 40-50 v.. Silmät onnesta ymmyrkäisenä kerto, kuinka on oli ollu Fibossa :) Sellasta tällä kertaa.. Huomiseen!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti