lauantai 29. kesäkuuta 2013

Ja taas melkein treenattiin :D

No joo, kyllä mä oikeesti treenasin tissit kahen liikkeen voimin: Levee penkki ja sit yks vipuri kone. Alkuun 10 min soutu, treeni, abs ja sit loppuun 5 min soutu. Oon hionu soututekniikka vähemmän alaselälle käyväks (= oikeemmaks :D) Hyvillä mielin siis ens viikkoon... EIKU!!!

Niin, mä alotin jo tänään ruokavalion suhteen :D Tai siistin paskan pois, ananas ja vesi maistuu. Eilen meni tankatessa mieli ja kroppa. Jaksaa vähän aikaan. Mitä mä oon sitte syöny? Palkkari salin jälkeen, siitä sitten aamupuuro mansikoille ja tossa äsken meni pataattikeittoa jauhelihapihvien ja mozarellan kanssa :D Ei kuulosta kauheen dieetiltä, mutta puhasta on ja mieli hyvä :) Ja joo, nyt oli pakko ottaa pari päivää etua, ku ei toi voimapuoli pelkiltään enää oikeen käyny pään päälle ja luvattu dieettiaika oli tosiaan toi 1.7 - elokuun loppu. Jos nyt niin hassusti käy, että tässä siistiydytään jo aikasemmin, ni sit saan nauttia taas tän maan herkuista, mutta empä usko :D Ja on sitä suklaata muuten tullukki syötyä :D Siks tän päivän painolukemat oli pieni järketys, niin vähän?

Miks dieettaan? Sen verran mussa on entistä wannabe-bodaria, että ulkonäölliset syyt on mukana. On se vaan kivempi olla vähemmillä rasvoilla ja naama vähän kaposempana. Mutta toinen oleellinen ja tällä hetkellä huomattavasti suurempi syy on kehonpainolla tehtävät liikkeet. Aina tulee ajateltua, että kyllä niitä menis enemmän, jos painais vähemmän. No nyt se sitte katotaan, miten lähtee homma kehittymään. Mitään absoluuttia alotuslukemia en ota, kyllä sen sitte huomaa. Tiedän aika hyvin mihin tää kroppa on kykenevä tällä hetkellä ja mihin olisin tyytyväinen :) Ja sitte tietenki kiinonostaa se voimapuoli. Laskeeko tulokset, ku paino tippuu? Osaan kyllä syödä runsasproteiinisesti ja lihaksia säästävästi. Mutta monesti sanotaan, että pelkällä elopainon lisäyksellä pystyy nostamaan enemmän? Nii-i, sehän nähään ehkä tässä parin kuukauden aikana, mitä lähtee tapahtumaan!

Niin, miks sitten tommonen tynkätreeni, ku ois ollu vaan fiksumpi (vai olisko..) antaa kropan lepäillä? Koska piti päästä puntarille :D Ja aamupaino oli 68.8 kg. Eli näillä mennään. Ei tuu tosiaan liikee tota painoa tuijoteltua, ku ei oo puntaria. Viimeks oon käyny toukokuussa :D Seuraavan kerran sitten painoa, ku tulee käytyä aamutreenit vetämässä, eli ehkä parin viikon päästä.. Itehän nään toki koko ajan peilin, mistä kyllä alkaa aika nopeesti muutoksia huomata :)

Mut nyt siis mennään, ihan oikeesti :) Iso helpotus päälle.. Ja iso odotus päällä, mitä sieltä oikeen tuleekaan vastaan ku viikot etenee??? :D Huomenna eka treeni ala uus system <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti