lauantai 1. kesäkuuta 2013

I 31

Viikon vika treeni menee näköjään aina vähän tusina treeniks :D Ei maha mittään, eilisestä selkä aika hakattu, jäi siis tän viikon tokat leuat vetämättä. Turha sitä selkää oli tänään enää lähteä rääkkäämään korvauksena, ku ei muka eilen enää jaksanu. Olis vaan pitäny sillon runtata menemään. Ideaalihan olis, jos tossa välissä ois aina se yks päivä lepoa ja leuat vois ollakki tällä päivällä, koska toi kolmos treeni on aika huikee selän rasittavuuden kannalta ihan ilmankin niitä leukoja..

Treeni:

Lämmöt

Etukyykky:

10@20 kg
8@40 kg
6@50 kg
5x5@60 kg

Jalan suoristus, vipuri:

4x10@10 kg

Jalan koukistus, vipuri:

4x10@10 kg

Abs..

mm. Plank 2x1 min with 15 kg, jalan laskuja, kiertoja..

Jajaa, sellanen treeni. Kyykyt jäkitti, mutta meni. Suoristukset otin hitaasti ja tuntumalla. Koukistukset vähensin tonne kymppiin ja enemmän tuntumalla. Että mä vihaan tota takareiden tekemistä. Persettä ja etureittä on kiva tehä, mutta takareisi, ARGH.. Ja päälle vähän vattoja, tai ehkä vähän enemmänki ku vähän :D

Nonniin, siinä oli se viikko. Ens viikolla jatketaan taas alusta, eli edellinen viikko laskettiin lepoviikoks. Kattoo miten kroppa lähtee menemään eteenpäin ja mitä painoja laitetaan tankoon, en oo vielä ihan päättäny.. Kuu taivaalta vai vähän maltillisemmin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti