lauantai 18. toukokuuta 2013

CF kokeilu treeni Keravalla...

Päätin sitte räpästä, ku Jonna huuteli seuraa Crossfit demoon crossfitkeravalle. Mullahan on kokemusta kyseisestä lajista, muttei koskaan Suomesta, joten halusin vähän käydä nuuhkimassa tunnelmaa.. Ja Jonnaahan en todellakaan tuntenut etukäteen, mutta joskus sitä tulee näitä kreisejä ideoita, kun lukee kivajo ehdotuksia :D

Sali vaikutti kivalta ja vanhana kellaritreenaajana ns. iso autotallitila nosto-ovella on toooodella bueno, varsinkin näin kesällä. Hapesta ei ole pulaa ja ilman lämpötilakin on siedettävällä tasolle. Ja sali todellakin oli mukavan iso. Wodien maximitreenaajamäärä on 15, ja se määrä pystyy tuolla treenaamaan esimerkillisen hyvin! Valmennus oli lajia esittelevää näin demo-kerralla, mutta kiva oli kuunnella, mikä on ns. Suomalaisen salin asenne treeniin, programmingiin yms. Kokonaisuudessaan positiivinen kokemus eikä varmasti huono paikka aloittaa lajin parissa! Ja syksyllä ois salikisat, hmmmmmm :D Alkaa vähän houkuttamaan, jos sais oikeesti kunnon Coni-kauden alkamaan heinäkuusta :) Mut siinä tulis sitte todellinen tarve valmentajalle. Mä en todellakaan osaa miettiä mitään alotuspainoja yms. Tosin kun kyselin lajeista, ni painot ja liikevaativuudet pidetään suhteellisen alhaalla, että kynnys osallistua kisaan ei ole liian korkea! Hyvä niin, ei sitte ihan niin paljon stressais mennä.. Kattellaan..

Päivän Metconi oli:

5 box jump
10 pushup
15 air squat
20 sit up

Vatsat tossa huus halleluujaa, jaloilla tehtävät jutut oli todella helppoja, sai aina van tykittää ihan rauhassa. Punnerruksissa alko tuntumaan vikoilla kiekoilla, mut dipit on tehny tehtävänsä :) Ja vatsat tosiaan tuli aina ihan liian aikasin. Kaks taukoa pidin vatsoissa kympin kohdalla. Kierroksia tuli 11, todella tasasella tahdilla, melkeen unbroken :) Hyvin sai hengityselimistölle rasitusta, mutta ei liikaa :)

Eli tosiaan, kivaa oli Keravalla käydä kuikuilemassa, eikä sitä koskaan tiedä, missä sitä tulee asumaan. Joten hyvä tietää, että ainakin tuo sali miellyttää itsenäni, kun Suomeen palaan. Ja jos CF yhtään kiinnostaa ja lähistöllä asustelee, niin kokeilemaan vaan Demo tunneille, sivuilta löytyy tietoa :)

Hauskaa viikonloppua, GO SUOMI GO!!!!

2 kommenttia:

  1. Kiitos seurasta :) mä jo laittelinkin sulle postia et onko sulla blogia mut täältähän tää löyty! Mulla on ens viikolla katselmus perusliikkeista, saa nähdä kuin käy ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun treenipohjalla siinä ei voi käydä muuten kun hyvin :D Toki se "täydellinen tekniikka" on loputon suo ;)

      Poista