perjantai 3. toukokuuta 2013

I 18

On tää palauttava viikko ollu ihan jees, kai se elimistä tästä pikkusen sai lepoa ja uutta virtaa. Pieni vaellus tuli tehtyä keskiviikkona ja perse kyllä kiittää :D Mutta se oliki sitä mielen lepoa. Maisemia, ulkoilmaa ja aurinkoa, ah <3 On muuten ihan bueno, ku salilla pääsee ulos säntäämään suoraan siitä treenitilasta. Tuntu nimittäin sen verran pahalta tänään conin jälkeen, että halusin vaan ulos kärsimään raikkaaseen ilmaan. Ei oksupoksuttanu, mutta se tunkkanen sali-ilma ei oo niin kivaa, ku lihakset huutaa happea ja mun verestä ei oo sitä muutenkaan liikaa kuljettamaan..

Löysän viikon toinen treeni oli siis tänään. Vetäsin sitten metconin sen kiusaks, siinä maveja tehdessä pähkäilin, mitä sitä voiskaan tehä ja aika päätön coni siitä tulikin :D Ja vähän turhan rankka ja ennenkaikkea pitkä palauttavalle viikolle.. Mavet ittessään oli ihan vaan kivaa lämppää selälle, ei mitään repivää. Semmosta painoa, että voi hyvällä mielellä tehä palauttavalla viikolla. Mutta treeninä kokonaisuudessaan oli:

Lämmöt:

Kyykkyä, venyä, punnerruksia..

Mave:

10@20 kg
10@30 kg
6@50 kg
3x6@60 kg

Amrap 20 min:

5 Pushup
10 Snatch @ 25 kg
5 HSPU
10 Over head squat @ 25 kg
5 Pullup
10 Thruster @ 25 kg

4 +5 kiekkaa

Abs:
Super 3x (10 roikkurutistusta, 10 nostoa)
25 situp

Ei siinä siis paljon jälkipolville oo kerrottavaa. Mutta hyvä ees joskus tehä, vähän mielen pitimiks.. Vaikka tota tehdessä mietin, että mitä jos sitä alkais vaan rakentamaan kehoa, ei tarttis kärsiä niin helvetisti :D No, kaikissa lajeissa ne omat kärsimykset..

Nää kulttuurierot on ihan mielettömiä. Suomessa kävin salilla, ja ketään en moikannu eikä kukaan moikannu mua, tai no kassaa ja kassa mua :D Tänään kaupassa mulle huiskuteltiin hyllyjen välistä ilonen virne naamalla. Siellä oli yks meiän salin ukoista, jota oon nähny sen kerta viikkoon salilla nyt parin kuukauden ajan. No, kiva ku on kavereita ;) :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti