perjantai 10. toukokuuta 2013

I 22


Tänään oliki viikon vika treeni ja se oli ihan jees. Ei mitenkään erikoinen, mutta todella lyhyt :D Ei siinä mitään, pääasiat tuli tehtyä. Muutenki huikee ero treenin kestossa, ku mennään sinne 5x5 sarjoihin, verrattuna näihin 3x3… Sanon tän sadannen kerran, eli pikku hiljaa ois pakko laittaa vatsat huutamaan. Mun vatsoihin panostaminen ei oo vieläkään alkanu.. Melkeen pitäs tehä ne vatsat ekana, ni ei sitte niitten kanssa tulis niin kiire. Priorisaatiota. Koska tänään taas tilanne vanha tuttu, 5 min ja pois, tee siinä sitten kunnon vatsasarjat, oma vika, juu..

Treeninä oli: 

Lämmöt:

Airkyykkyjä, paljon venyjä jaloille ja yläkropalle.. 

Front squat:

10@20 kg 
8@40 kg
6@50 kg
5@55 kg 
3x3@60 kg

Superina:

4x(10 jalan ojennus, vipuri, 2x10 kg + jalan koukistus, vipuri, 2x12.5 kg)

Abs: 

3x10 jalkojen ja lantion nosto roikkuen

Fiksumpi jo huomaa, että tää on aika toisintoa tosta neljän viikon takaa, painot vaan vaihtelee. Jalan ojennuksessa alkaa myös jo olla lisäämisen varaa. Se on kyllä ihme kone toi vipuri, ku siinä saa niin järkyttävän hyvän tuntuman. Ihan eri luokkaa se painon hallinta ku normi ojennuksessa. Mut pikkuhiljaa lähetään ylöspäin. Toi jalan koukistus on aika rumaa, ei oikeen voima riitä takareidessä. Sen vois tehä enemmän tuntumalla, mutta emmä jaksa lähteä vähentämään, kyllä se siitä kehittyy. Ei kyllä varmana vähään aikaan tartte lisää painoa laittaa..

Tässä körötellään kohti pääkaupunkia. Vähän sateiselta näyttää keli, mut su pitäs taas paistaa aurinko. Sinänsä kiva ku ei paista, muistutan enemmän paloautoa ku normaalia maitovalasta tällä hetkellä. Ja tajusin just, että jätin aurinkilasitkin kotiiin, hyvä minä, fiksu tyttö. Joten en nyt välttämättä tilaa sitä aurinkoa ihan liikaa. 

Äsh, ku väskättäis… Peliä kuiteski pitäs jaksaa kattoa :) 

Hauskaa viikonloppua <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti