sunnuntai 5. toukokuuta 2013

I 19

Ah, "eka" treeni taas takana, pelko persiissä oli, mutta ihan turhaan. Kattelin tota mun aikataulua, ja enhän mä ehi tehä ku kaks kiertoa enää ja sit pitäs alkaa taas aerobista tulla.. Tosin eihän se kehitys siihen tietenkään lakkaa isojen liikkeitten osalta, mutta hidastuu, palautuminen vaikeutuu.. Mutta se on sitte sen ajan murhe, nyt mennään ainaki yks kierto ihan vanhalla reseptillä :)

Tänään sai treenailla aika rauhassa, mun yleisö selvästi nukkuu sunnuntai-aamusin.. Varmaan rankka lihasten esittely-yö takana baarimaailmassa :D Mun viikko tosiaan alko noin sunnuntaina, ei tuu viikolla sitte niin kiire, ku vkl menee taas reissun päällä. Kivaahan se toki on, mutta vaatii aina vähän sumplimisia. Onneks en elä mitään dieettielämää..

Lämmöt:

Missä mun aerobiset nykyään on, toki kävely salille 15 min, mut silti.. Pyörittelyjä, burbees, kyykkyjä, kalvosimien lämmittelyt..

Snatch:

4x10@20kg

Clean: 

3x8@35 kg

Strict press:

10@20 kg
8@30 kg
6@35 kg
5@40 kg
3x3@42.5 kg

Leuat: 

4x4@omapaino

Dippi:

4x8@omapaino

Semmottii tänään. Tänään veivasin taas tekniikka (transition, second pull) tohon aluks ja sainki ku sainki sitä eteenpäin, hyvä minääää... Ehkä joku päivä nostetaan painoja.. Mut ei tällä tekniikalla. Selkä selvästi kiitti tekniikan parantumisesta, joten ihan oikeeta ratkasua oon tehny, ku painot on pidetty alhaalla.. Mihinkäs tässä on kiire.. Valmentajaa tosin ois ikävä, pitäs päästä johonki tekniikka klinikalle. Pitäs, pitäs, pitäs, mut ei tässä pikku kylässä. Isolla kirkolla olis, mut ehkä ei vielä, vähän myöhemmin :)

Salin omistaja pelasti mut tänään, ku prodet oli loppu.. Tosin ku sain alkaa juomaan sitä myrkkyä, ni mieli meinas vähän muuttua. Mitään noin hirveen makusta en ole eläissäni juonut :D Mut ke pitäs saada uudet törpöt kehiin. Täällä noita kunnon proteiinije ei nimittäin ihan kaupan hyllystä saa, Suomea ikivä.. Ja ei sille, ei ne kaupat aukikaan ole :D

Ja siinä musta todella mainia biisi. En oo mikään Ela fani, mutta kerranki biisi, missä ei, edes, piilovittuille niille, jotka treenaa :)


 Nonni, nyt ruuan tekoon: Uunikanaa ja "kasviksia" (munakoiso, paprika, kesäkurpitsa, palsternakka..)

Sunnuntait!!! <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti