maanantai 13. toukokuuta 2013

I 23

Ja taas pyörähti yks treeniviikko käyntiin. Salille mennessä ei ollu mikään huippufiilis, energiavarastot aika tyhjänä. Eikä se siitä oikeestaan ihan hirveesti parantunu, vaikka treeni ittessään menikin ihan hyvin.. Yhtä hirveetä pyrähdystä lukuunottama; leuoissa eka sarja oli todella kevyt, teinkin siis chest to bar leukoja :D En ois ihan heti uskonu, että sellasiinkin kykenen, mutta pikkuhiljaa täältä tullaan! Mutta muut sitte ihan normaalisti, vikassa sai kunnolla jo kurottaa leukaa.. Teen muuten leuat lapojen avauksella. Huomattavasti rankempaa, mutta tehokkaampaa..

Treeni oli:

Lämmöt:

Kaikkea hässäkkää ja ittesä psyykkaamista..

Snatch: 

4x8@30 kg

Clean: 

4x8@40 kg

Strict press:

10@20 kg
8@30 kg
6@40 kg
4x4@42.5 kg

Leuat:

4x4@ omapaino

Dipit:

4x8@ omapaino

Dipit helpottuu koko ajan, kohta saa alkaa värkkäillä ketjuja niskaan. Kuulemma niskassa olevat painot on huomattavasti paremmat ku lanteille roikotettavat. Tällöin paine tulee kropalle nojata eteenpäin, mikä ottaa painetta pois sieltä olkapäitten repimiseltä ja kohdistaa entistä paremmin liikettä ojentajille :) Todeksi sanon, ku oon ite kokeillu, mutta sinänsä helppo uskoa..

Leuat oli tosiaan hauskoja, pitäsköhän yrittää loppuviikosta 3x5.. tosin sen treenin teen "taas" Suomessa ja siellä ei hyvää tankoa ole :( Mun leuat on niin tangosta kiinni, pikku kätösillä liian paksu tanko pilaa kaiken. Tosin nykyään käytän mankkua myös leuoissa, että ote pitää :D Oon yks mankkufriikki..

Ja niin, nostin tosiaan painoja tuolla snatchissa ja cleanissa. Ja onhan se paljon raskaampaa. Ote meinaa kadota täysin cleaneissä, mutta kyllä se siitä kehittyy! Täst on hyvä jatkaa huomiseen tai ylihuomiseen, en oo vielä päättäny :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti