tiistai 28. toukokuuta 2013

I 28

Kun keho sanoo ittesä irti, ni sillon sitä on pakko totella.. Ei se homma auennu siitä kyykkytreenistä, selkä oli kipee ja myös kiire ajo treenien ohi.. Annoin sitte kropan palautua, se huus sitä niin kovaa. En mä sitä helpolla päästäny huono ruokavalio, kauhee stressi ja ihan törkee kiire koko ajan...

Mutta kuten otsikosta huomaa, nyt ollaan taas "kotona" ja arki on laitettu rullaamaan :) Ja arkihan lähti rullaamaan tosi kivasti pitkän levon jälkeen. Väsy on edelleen kova, koska lepo ei tällä kertaa tarkottanu todellakaan paljoa nukkumista, mutta lihakset antaa jo parempaa "vastetta". Tää viikko on uusinta viime viikosta, nyt ne sarjat kanssa tehään! Tänään siitä onnistuttiinkin ja aika helposti vielä. Toki se tuntu, en tiiä oisko kuudes tullu missään sarjassa, mutta viis tuli aina suhteellisen helpolla pusertamisella..

Treeni:

Lämmöt

Snatch 

4x10@30 kg

Strict press

10@20 kg
8@30 kg
6@40 kg
5x5@42,5 kg

Leuat:

3x5@ omapaino

Dipit:

4x8@ omapaino

Nyt se omapaino oli kyllä noussu, sen verran ollaan oltu todella pahasti retuperällä :D Oli nimittäin dipit raskaita, leuoissa sai kanssa vikan vitosen pusertaa, kaks ekaa tuli suhteellisen helposti. Olin vaan snatchin, säästin selkää, ku se tekniikka ei oo cleaneissä kummonen. Ens viikolla sitte taas sorvin ääreen sen suhteen..

Huomenna ois tarkotus laittaa taas uutta treeniä putkeen, mut viime viikolla tuli hyväksytty tulos takakyykyssä 5x5@75 kg, joten huomenna vähän kikkaillaa erikoiskyykyillä. Taka-akseli toki treenataan ihan normaalisti ;)

Ps. tein mä semmosen semipalauttavan nopeen CF rykäsyn lauantaina: kuulaa + juoksua.. Meinasin jo ihan unohtaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti