keskiviikko 8. toukokuuta 2013

I 21

Oi että, onnellinen tytteli oli salilla tänään. Ihan sama oonko iso, kuhan rauta nousee :D Ulkona paistaa aurinko, huomenna on vapaata ja kaikki on totaalisen hyvin!

Treeninä oli:

Lämmöt: 

"Ylämäkikone" 5 min

Mave: 

2x10@20 kg
8@60 kg
6@80 kg
5@100 kg
3x3@107.5 kg

Kulmasoutu: 

4x10@60 kg

Leuat: 

4x4@ omapaino

Dipit: 

4x8@ omapaino

Joku unohti tehdä penkin tänään. Leijuin niin pilvissä ton 107.5 kg jälkeen. Eikä ees ollu kauheen paha. Naama on kyllä ku paloautolla sarjan aikana :D Mutta ei mitään järjetöntä rasitusta, hyvä lähteä seuraavaan viikkoon nostamaan toistoja. Kulmasouto on siirtyny painojen noston kautta vähän enemmän runttaukseksi ku tuntumalla vetämiseks. Ei se tekniikka mikään kamala ole, ihan jees mun mielestä, mutta ei missään nimessä niin hallittu, mitä se oli 40 kg kanssa. Mutta hyvä osuma säilyy, ei se harakoille mene! Leuat ja dipit menee omalla painollaan. Tyttö jaksaa, pää huutaa koko ajan, että ei jaksa :D Jaksaa ku kiltisti tekee vaan..

Huomenna taas palautellaan pitkän lenkin muodossa, pe sit viikon vika salitreeni. Kiertojan alko jo su, varastin yhen päivän viikkoon lisää, että saatiin lisää lepoa treenien väliin, ku se kerran oli mahdollista. Kattoo jos viikonloppuna pääsis vaikka pikkusen uikkimaan, luvassa myös ehkä rantalentopalloa <3 Tulis jo viikonloppu!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti