perjantai 31. toukokuuta 2013

I 30 Back on track..

No niin, alkohan se body tosissaan workkimaan :) Alkuviikko anto jo hyvää signaalia ja tänään sitte pamahti oikeen kunnolla. On se kiva saada oma työkalu takas. Mikä lie siinä sitten oli? Pitää jäädä seurailemaan.. Ja liitännäisetuna ihan kauhee pumppi :D Tuntuu jotenki hassulta, mutta tissit, selkä ja ojentajat kaikki ihan pump, pump.. Et joskus se tulee ihan kaupan päälle, vaikka siihen ei tähtääkkään :)

Treeni:

Lämmöt:

Hypin narua, heiluin ja veivasin..

Mave: 

2x10@20 kg
10@60 kg
8@80 kg
6@100 kg
5x5@107,5 kg

Kulmasoutu: 

4x10@60 kg

Penkki:

10@20 kg
10@40 kg
10@45 kg
3x10@50 kg

Dipit:

10, 10, 6 @ omapaino

Eli eteenpäin ollaan menty, olin kyllä todella ilonen :) Penkki meni, ku jouduin pyytämään varmistajaa, koska en oo piiiitkiin aikoihin laittanu tosissaan sitä painoa, ja sit ihan hävetti, ku pyysin sen jo 42,5 kg :D Ei toi vieläkään mitään ihan hirveetä ärrimurrailua ollu, vähän sai päkistää aina ku kymppi tuli ylös. Ehkä ens kerralla 55 kg varmistajalla, oon vaan niin huono kysymään.. Ja mave <3 Pure love, ihan kivasti tuli. Neljäs sarja taas vähän jäkitti, pidin liianki pitkän tauon ennen sitä, oma vika. Vika tuli sitten lyhyemmällä tauolla paremmin, ja sen vikan nyt aina vetää vaikka väärinpäin :D Oi että noina hetkinä ois kiva, ku siellä salilla olis joku, jonka kanssa jakaa se onnistuminen, oli niin hyvä mieli :) Dipit nostin tonne kymppiin. Oman aikansa vie toi vakautus ja sit lisäpainoilla kaseja. On tosiaan tainnu nyt tulla tätä luonnon lisäpainoa :D Mitä lie kropassa tosiaan tapahtu, voimatasot tippu täysin ja kiloja tais pamahtaa useempi. Tosin! Ruoka oli mitä oli, eli kyllä se vaan taitaa vaikuttaa aika moisesti, kaikkeen..

Mut hei, viikonloppu <3 Täällä on tullu vettä kohta 40 h putkeen, nyt vähän rauhallisemmin, huomenna kuulemma taas kaatamalla. Ihan hyvä sinänsä, mutta kun sulattaa kivasti tota lunta vuorilta ja muutenki kaikki valuu tänne alas.. Että täällä vähän tulvii :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti