sunnuntai 4. elokuuta 2013

The Beginning.

Mä kuuntelen Smells like Teen Sprittiä ja hikoilen. Täällä on tropiikki. Elämä rullaa taas perus "helvetin kuuma/ukkonen" rinkiä. Huomenna takas salille. Olo on RASKAS. Ja huomenna rauta liikkuu ja hiilarit nolliin pariks päiväks, paitsi treenin jälkeen puuro,  räyh :) Koko tyttö levänny ja tankattu kohti tulevaa! Ens kuun programming alkaa olla melkeen valmis, ihan hirveetä kikkailua siihen ei tuu, vielä kehitytään normaalilla progressiolla, ni ei aleta säheltää. Siis voimatasot. Wodit kehittyy ja pidentyy, mutta perus lyhyttä ja yks pitkä. Nyrkit heiluu ja ens kuussa vaelletaan ihan oikeesti ja toivottavasti korkeella ;) Takakyykky tulee takas <3 I missed you honey so much..

EMOMeista mukana säilyy dippi ja leuat, muut tulee sitte wodeissa, ei enää varsinaisina EMOM kehityskohteina. Hyvää tottumusta sain nostettua jo viime kuussa. Leuat tulee myös lisäpainoilla toisena kertana viikkoon, eli todella lyhyttä sarjaa.. Ärsytetään nyt monelta kantilta, et kehittyis.. Puhdas pitkä aerobinen vähenee salitreeneistä, treenin alkuun tehdään "vaan" 15 min lämmöt :) Se on sellanen nopee rykäsy, ei ehi tylsistymään..

Ja niin, painoilla tehtävien treenien määrä nousee viiteen. Eli neljässä on perus progressiosarjat, edelleen: pystypunnerrys, etukyykky, mave ja takakyykky. Viides treeni on pitkä wod, missä siis painot mukana.. Puhdasta aerobista salilla tehtävää treeniä ei enää ole tässä kuussa mukana. Mutta sitte salin ulkopuolella pitäs alkaa juosta, hmmm.... Missä välissä, mun aika loppuu :D Tosin töissä on nyt paljon helpompaa fyysisesti sekä ihan ajallisesti, ei pitäs tulla niin pitkää päivää! Its going to be all fine !!

Oliko tarpeeks sekavaa tekstiä, joka ei oikeesti taida kertoa yhtään mitään :D Ei mul muuta.. Adjöööös!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti