sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Kotona ja the last one: I 78

Niin, ollaan oltu ihan hiljaa täällä :) Eli kotiuduttu on perjantaina ja tosi kiireistä se tuppas olemaan toi ke-pe.. Mut kaikesta selvittiin, ei siinä mitään.. Vika treeni oli jaloille, lyhyt tunnin rykäsy, oli aika kiire pois.. Treenin "kohokohtana" oli 4x8@90 kg kyykky boxille.. Sanoin sitten suru puserossa hyvästit kaikella ja käänsin katseen kohti uusia seikkailuja :)

Tänään oli sitten vuorossa vuoden kohokohta eli ekat treenit uudella salilla. Vähän laitto jännittämään :D Mutta kivaa oli. Ja heti alkaa oppia uutta <3 Sitä mä rakastan, enemmän ku mitään muuta. Mutta oli taitotreenit eli käsilläseisontaa, namastekäsilläseisontaa, dragon flies ja Human flag.. Yllätin itseni ja positiivisesti. Mutta täytyy sanoa, että kun joku oikeesti kertoo, mitä täytyy tehdä, ni on se vaan kumman paljon helpompaa. Musta tuntuu, että tästä tulee todella hauska syksy. Koska uutta tulee olemaan ja niiiiiin paljon!! Mut hei, mulla on nyt väsy, seee you!!

Ps. kattelin Expon tuloksia ja kuvia. Jotenki pieni pettymys, ei säväytä? CBB lyhyt näytti todella hyvältä ja Matolla olisin sieltä voittoa toivonu, mutta oli pojilla ollu ilmeisesti todella kova vääntö...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti