keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Matka itseeni..

Tästä tulee semmonen syksy, ettei mitään rajaa! Matka itseeni ja omaan kehooni on todellakin alkanut.. Niin paljon on uutta opittavaa ja tämän syksyn jälkeen uskon vakaasti, että minulla on ennen kaikkea paljon toimivampi keho! Lapatuki ja hollow rock. Niistä se lähtee ja niihin se tulee. Roiskija opettelee aivan uudenlaista filosofiaa treeniinsä. Mutta kuulkaas hei, se on enemmänku siistiä. Tavote ois punnertaa käsilläseisonnassa ennen joulua, ilman tukea ;) Katotaa, onnistuuko. Ainakaan valmennuksen pätevyydestä se ei jää kiinni, sen verran hyviä neuvoja tulee koko ajan. JA aina perusteluiden kera, sitä mä arvostan todella paljon. Ei tartte pikku insinöörin alkaa miettimään omassa päässään, että miks tai mitä järkeä.

Treenejä en enää kirjota tänne suoraan ja enemmänki tuun vaan kertomaan fiiliksia siitä mitä teen. Parikin asiaa ois, josta haluisin avautua ja saatanpa sen piankin tehdä! Mutta edellinen treeni oli siis taitotreeni, jossa tehtiin käsilläseisontapunnerruksen progressiota ja pitoja. Niiiiiiin tärkeitä mulle :)

Huomenna taas treenaamaan, perusteita, perusteita <3 Ja kyllä, tää on lepoviikko. Eilen kipittelin 45 min juoksulenkin, taitotreeniä ja taitotreeniä. Ens viikolla takas raudan pariin jossain määrin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti