maanantai 30. syyskuuta 2013

Viikko taas takana.

Aika kulkee kunnon haipakkaa :) Treenejä oli seuraavasti viime viikolla:

Ma: Rengasjumppaa
Ti: Taitoa: Front Lever ja plancheja, PN: Rive
Ke: VAPAA
To: PN: Tempaus, asennon haku
Pe: Voima: Mave, punnerrukset
La: Perusta: Lapaliikkeitä, L-sit
Su: Taito: Käsillä seisonta, Planche

Siinä mun viikko oli. Viikko oli todella paha yläkropalle ja varsinkin lavoille. Onhan se toki kiva, että selässä on kunnon tuntuma, mutta hei, liika on liikaa :D Mutta koko ajan mielessä on enemmän ajatus siitä, että pitkä tie on edessä, ennenku lavoissa alkaa oikeesti olla kunnolla jerkkua...

Joku voi ehkä miettiä, että mitä järkeä tehdä paljon taito-kehonpainoliikkeitä ja tuskailla niiden kanssa? Itse suhtaudun Crossfittiin edelleen ns. out of the box. Ei se lajin alkuperäinen ajatus ollut, että osataan tehdä jotkut tietys peruslajit, joita kisoissa pääsääntöisesti esiintyy ja hinkataan niillä wodeja viikosta toiseen. Kyseessä on laji, missä tulee adaptoitua mihin tahansa liikkeeseen tai lajiin. Tämä onnistuu ainoastaan oman kehonsa tuntemalla. Ja oman kehon oppii tuntemaan ainoastaan sitä haastamalla uusilla liikkeillä, liikeradoilla ja kunnon lihas-mieli yhteydellä. Edelleen oma "ohjelma" sisältää runsaasti voimatreeniä, koska sitä tarvitaan myös. Mitään ideaalista kehittymistähän tämä ei ole, koska erilaiset treenit syövät toisistaan tehoa. Mutta ei aina voi vaan olla niin ideaalinen.

Mutta painonnosto menee koko ajan eteenpäin ja hei, mä sain vihdoin kengät!! Nyt alkaa lyyti kirjottamaan ja salin lattia napsumaan ;) Tamppaan kyllä niiiiin kovaa, ku vihdoin pääsee tamppaamaan!! Mave-asennossa ja siten suoraan nostojen alostusasennossa on paaaaaljon hiottavaa, sen parissa menee pitkälti aika tulevaisuudessa. Kyseessä ei oo mikään ihan pieni, vaan oleellinen viilaus eli perse alas, nostan selällä 8) Hetken aikaa joutuu varmaan hakemaan, mut.. Toivotaan parasta..

Eli uus viikko on jo alkanu ja eka treeni, törkeen hyvä sellanen, takana! Pienenä Sneak peakkinä: Takakyykky: 4x5@80 kg, 2x3@85 kg, 2@87,5 kg, 2@90 kg.. Ja voin kertoa, ettei tauoilla liikaa juhlittu ja varaa oli vaikka muille jakaa ;)

Palaillaan taas viikon päästä, heissulivei!! <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti