sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Viikko rapsaa :)

No niin, siirrytään viikkoraporttityyliin, ku en ite ohjelmoi, ni en treenejäkään tänne kirjota. Meillä ei tosiaan oo ns. public noi treenit, ni en sitten minäkään niitä tänne laita :) Mutta mitä treeniä tää viikko sitte piti sisällään?

Ma: Voima: Jalat ja vatsat

Ti: Taito: Pitoja, front leveriä; Painonnosto: Jerkin treenaamista eri tavoilla, palauttavaa

To: Painonnosto: Tempeus, nopeus etukyykky, takareiskaa, syviä vatsoja

Pe: Voima: Mave, punnerrukset, takareidet

La: Testi

Su: Säbä

Sellanen liikuntaviikko siis täällä. Launtaina meni jo täysin hetkellisen ylikunnon puolelle, kroppa oli puhki poikki pinoon. Ruokahalut hävis täysin, selkä ihan tukkoon ja tänään pikkusta lämpöilyä. Koska flunssaa sinänsä ei ole, ni ihan menee treenin ja miten tota selkää nyt kuvailis, hiukan tulehtuneen selän piikkiin varmaan :) Nyt alkaa kyllä pikkuhiljaa helpottamaan, uskallan jo vilkuilla kohti rolleria, aattelin vielä ennen nukkumaanmenoa sitä hyödyntää! Mutta tällä viikolla opittiin melkosen paljon taas oman kropan toiminnasta. Takaolkapäät ja takareidet on tulevaisuuden listalla, yhä vaan edelleen :)

Mitäs muuta? MM kisat oli Kiovassa, hienoa menestystä Suskille JEE!! Muita finalisteja unohtamatta!! Ei tartte varmaan tulosten perusteella miettiä, oliko se suomen linja pikkusen vituillaan SM-kisoissa bikinin kohdalla...? Toinen asia mikä mut sai kyllä totaalisesti pöyristymään oli kommentti Bodyn sivuilla: "Suskin niin oikea siirto siirtyä väsynesstä naisten kehonrakennuksesta tähän uuteen lajiin, jossa on intoa ja potkua!" Kumminkin Bodaus on se laji, mihin edelleen joudutaan tekemään eniten töitä! Ja en nyt tiiä, mutta miks tuolla kisoissa ei ollu Suomella edustusta naisten kehorakennuksessa, vaikka siinä expossa kisattiin ja yks hyvä pakettikin oli lavalla? Voiko tästä vetää sellasen johtopäätöksen, ettei kenenkään kannata Suomessa naisena tähdätä kehonrakennukseen, koska arvokisoihin ei pääse ja laji on väsyny? Ei se ollu yhtään väsyny sillon, ku MM-pronssia tuli vähän aikaa sitten.. (Mitään kyseiseltä kisaajalta pois ottamatta, kisaaja oli aivan upee, nykyään pro!!) Ja kannattaa se athletikkikin unohtaa, ei arvokisoihin eikä SM:ssä pääse ees päälavalle.. Bikiniin vaan kaikki hanipallerot <3 No joo, nyt vähän kärjistetään. Mutta melkosen epätasa-arvoista kohtelua kilpailijat tuntuvat saavan ihan liiton puolesta! 

Oisko siinä ollu mun tää viikko, valivali ;) Ei kai muuta, hauskaa tulevaa viikkoa, täällä jatketaan harjotuksia!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti