sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Viikko män..

No niin, se on taas lovely sunday! Mitäs tälle viikolle on kuulunu? Selkäkipuja ainaki ihan liikaa. Pikkuhiljaa aletaan aueta viime viikon idiotismin jälkeen, ihan liikaa mavea. Viikolla oli myös kiirettä, ni treenit jäi vaan viiteen plus yks kävely :) Mutta ihan jees, ens viikolla ei pitäs olla mitään häiriö tekijöitä ;) Ja näin se meni..

Ma: Renkaat; false grippii ja kääntöjä..
Ti: Taito;  Pitoja ja PN; Clean
Ke: Voima; Etukyykky, takareidet, ihanat leuat
La: Perusliikkuminen: Kaikkea hauskaa :D

Semmosta siis, opin taas kaikkea hassun hauskaa. Todella kiva tässä iässä tutustua siihen, mitä kaikkea omalla keholla oikeen pystyykään tekemään. Ja opin ihan uudenlaisen tavan taas treenata leukoja ja lapoja. Mulla on kohta semmonen lapatuki, ettei mitään järkeä.. Tosin ku miettii mistä lähettiin, ni ei se taida olla edelleenkään kauheen kummonen :D Mutta aina mennään ja kehitytään, jee!!

Ja sanainen arkku? No, ostin elämäni vikan kerran BODY-lehden. Ihan HIRVEETÄ kuraa!! Oikeinkirjotuksessa oltiin päästy ihan uudelle tasolle. Ja joo, on mun blogissa kirjotusvirheitä, mutta ei helvattu, toi on painettu lehti!!! Oikolukeeko sitä kukaan?!? Ja no joo, suurin vitutuksen aihe oli kyllä se, että lehdessä haukuttiin lähestulkoon kaikki kisaaajat! Ja annettin ymmärtää, että näillä mielipiteillä on jotain väliä. Aina kun tulee joku suuri haloo jostain valinnasta, niin toitotetaan, että tuomarineuvosto tekee valinnat, liiton muilla jäsenillä ei siihen ole vaikutusvaltaa. Mutta sitten näitä naurettavia haukkumisia kumminkin kannattaa lukea? Hmmm?? Missä menee se totuus? Mutta ala-arvosta urheilijoitten lyttäämistä. Ja se bikini linjaus, ei kuulemma pitäs olla mitään lihaserottuvuutta???? Ja pitkän sarjan voittaja oli kuitenkin lajin malli-esimerkki? En mä tiiä mitkä lasit mulla on päässä, mutta kyllä siinä kropassa on musta aikas paljonkin lihas erottuvuutta.. Ja sillä kropalla mentiin myös sinne MM-finaaliin.. Mut tolle "ei mitään lihaserottuvuutta ja ei löysyyttä" on jo omat kisat ja ne on MISSI-kisat.. No joo, en tiiä.. Ärsyttää vaan :D Bikinissä oli joskus joku järki, nyt sitä ollaan tosissaan kadottamassa..

Olikohan muuta, ei kai. Kimi ajo hyvin, mä seuraan urheilua laaja-alasesti ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti