sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Päivän treeni eli I1

Aletaas taas kirjata treenejä ylös. Tänään siis tuli seuritettua ensimmäinen treeni uudessa kotimaassa siitä I1. Treeni oli todella tunusteleva ja erilainen, mitä tulen tulevaisuudessa tekemään. Vielä ei vaan laiteta painoa jalalle liikaa. Rauhassa hyvä tulee. Tolla salilla on hyvät painonosto paikat, joten sen takia sen valitsin. Muuten sali koostuu vähintäänkin mielenkiintoisesti vipuvarsikoneista :D Aika uutta mulle, noita ei ihan hirveesti yleensä ole normisalilla. Lähinnä selälle se yks peruskone, muuten ei. Tänään oli sit vuorossa selkä ja ojentajat, oletettiin lemppareilla ;) Silleen kevyesti pumppaillen, katinkontit. Mutta tosiaan liikeradoissa opeteltavaa ja sitä kautta tuntuma vähän hakusessa. En kyllä totuuden nimissä tässä vaiheessa ihan kauheesti nauti noista vipuvarsikoneista, vaikka ne varmasti botybiltinkiin sopii. On muuten aika Pattimamma salin omistaja. Kyseisellä salilla treenaa myös kehonrakentajia, kohtaamisia odotellessa :D

Mutta treeni olu tunnustelevasti seuravaa, ei lämpöjä tai painon hakuja.. Painoja en laita, noi vipuvarsikoneet taitaa olla aika oma maailmansa, eikä niissä oo mulle mitään treenillistä mielenkiintoa..

Selkä:

Ylätalja 3x8
Vipuvarsi kädet kapealla alhaalta, liike ylöspäin suuntautuen 3x8
Vipuvarsi kädet suht kapealla, liike edestä taakse suuntautuen (muistutti enemmän perus soutua..) 3x8

Ojentajat:

Dippi omapaino 8+8+6 (jaa, mä pystynki tekemään dippejä? En ookkaan tienny, ennen olkapäät ei oo antanu periks, nytki kunnon kiertäjäkalvosimien lämmittelyt..)
Pushdown taljassa 3x8
Yhellä painolla ojennuksia, punnerruksia yms, into ja energia loppu :D

Vatsat lyhyesti: 3x15 jalan heilautus

Täytyy kyllä totuuden nimissä sanoa, ettei toi perus bodytreeni oikeen maistunu. Mutta tää viikko on tarkotus totuttaa kroppaa taas kuormalle, ettei ens viikolla iske ihan kauheet jumit, ku kylmiltään lähetään tekemään voimaa..

Semmosta tänään, ihan kiva fiilis kumminki jäi, noi dipit tulee ainoina tosta tulevaisuudessa pysymään mukana, leuat selälle tulee mukaan, mut vielä ei voinu, ku se alas tiputtautuminen vois olla vähän liian shokki jalalle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti