sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Jatkumo..

Treeni on osa minun elämääni, on aina ollut ja tulee aina olemaan. Tällä hetkellä haaveet siintää Crossfit puolella, vaikka en virallisella salilla treenaakkaan, olosuhteiden pakosta. Työkeikka Itävaltaan pikkukaupunkiin pitää minut poissa salilta, tosin Suomessa en ikinä ole CF-salilla edes treenannut, sitä kokemusta luultavasti ensi syksynä odotellessa! Mutta CF ja minä postaus tulossa myöhemmin :)

Tällä hetkellä treeniin kuuluu voimatreeni ja siihen kylkeen kaikkea kivaa kikkailua CF-hengessä, niin paljon kun jaksaa. Suurin tavoite seuraavalla 3-4kk on kuitenkin saada voimatasoja ylös. Ruokavalioni on hyvin kausittainen. Välillä mennään Paleolla, välillä syödään ihan kaikkea, aika pitkältä treenin mukaan. Jos hyvä treenikausi menossa, ruokavalio siistiytyy sen mukaiseksi. Tällä hetkellä palaudun vammasta, joten ruokavalio on iloisen sekaisin, eikä yhtään minulle sopiva :) Periaatteessa noudatan ruokavaliossani vähiä hiilihydraatteja ja pyrin pikkuhiljaa jättämään taas pastan kokonaan pois ruokavaliosta. Mutta tästäkin lisää myöhemmin :)

Salin lisäksi liikuntaa tulee ihan kävelemällä, juoksemalla kun siihen taas kykenen, vaeltamaankin pääsee, hei Itävalta, vaikka sitä ei ihan uskoisi, kun katsoo tuonne ulos, mikä ihme tuo lumisade on? I am just asking! Pyörää täällä tulee luultavasti vähemmän, maauimala on vielä katsastamatta. Se majailee ihan tuossa vieressä, eli senkin kulutus voi kasvaa, kun kesä tulla jolkottelee! Ja onhan sitä Spinning sisällä, zumbaa ( :D ) ja vaikka mitä, mahdollisuuksia riittää ;)

Mutta tervetuloa Blogin pariin! Tämä on matka kohti unelmia, olen jo pitkään laihdutellut ja lisännyt painoa, treenin ja tavoitteiden mukaan, joten mikään varsinainen laihdutus blogi tämä ei ole, vaikka senkin pariin jossain vaiheessa päästään. Tämä on blogi tavasta toteuttaa elämää urheilun ehdoilla, ei urheilua elämän ehdoilla ;) Minä rakastan voimaa, lihaksia ja hyvää kuntoa. Se kunto kuoritaan sitten joskus, nyt sitä voimaa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti