keskiviikko 20. elokuuta 2014

Alive.....? Hölle Jaaaaaaaa!!!!

Huh, elossa tosiaan ollaan, vaikka ei pitkään aikaan oo tullu tänne kirjoteltuakaan! Laji eli lajittomuus pysyy samana, pääpaino on ollu tuolla painonnostossa, vaikka kehitys onki ihan minimaalista :( On se pirullinen laji ;) Treenejä viikossa 4-9.. Mutta vielä jaksaa painaa, pikkusen krempat haittaa treeniä. Pikkuhiljaa alkaa vituttamaan tää ajelehtiminen, kaipais kunnon valmennusta ja tavotetta, jota kohti painetaan. Mutta odotetaan ekonomisen tilanteen paranemista, ni eiköhän se siitä elämän asettuessa. Mä oon ollu semmonen ajelehtija jo niin pitkään, että jos nyt jostain löytyis mullekki paikka vakiintua, ni olisin kiitollinen! Mutta, koska ovet on taas kerran niin apposen auki ku vaan voi olla, ni katsotaan mitä maailmalla on tarjottavanaan ;) 

Mutta miten menee nyt ja tulevaisuudessa? Paino on taas vaihteeks laskusuunnassa ja seuraava tavote on Tough Viking-kisa 6.9. Kaisaniemessä. Vauhtihan nousee painoa pudottamalla vai miten se meni?!? Kieli poskessa ajateltiin lähteä kisaamaan, kuhan nyt maaliin tultais :D Naattimaan, naattimaan eli kärsimään.. Huisin siistejä kuvia tuolta tapahtumasta on ja selvästä isolla meiningillä tapahtumaa on lähetty toteuttamaan. On konserttia, lähtöjä eri porukoilla, paljon etukäteisoheistreeniä, joka on muuten ollu ilmasta! Se, jos mikä, on kummallista nykymaailmassa... Mutta uskon, että törkeen siisti tapahtuma tulossa varsinkin ku pääsee kaveriporukalla temmeltämään! 

Tuolta sivuista tapahtumasta infoa:

Tough Viking

Olikohan mulla muuta? Jos tää vuosisadan paskin bloggari vaikka palais huomenna kertomaan, kuinka paljon voi laihtua kolmessa viikossa vaan pudottamalla herkut pois ;)

 See YAH!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti